alın size teşkküre aç bi arkadaşımız.teşekkür etsinlre diye yazdın bunu adım gibi eminim.neyseki tartışma yassah.cevap verirsen karşılık vermiyeceğimi şimdiden bil.sen nasıl okuyorsun bilmiyorum ama benim demek istediğimi anlayan var, anlamayan var.
Şu an oturduğum yerde gülüyorum biliyor musun?
1-Yazdığım mesajlarım fazla değil ve onlara bakarsan 1 tane bana mesaj gösteremezsin ki "teşekkür" almak için yazmışım.
2-Ben 33 yaşında biriyim sen sanırım 14-18 yaşında daha hayatın "h" sini tanımamış ama umarım ilerde vatana millete faydalı olabilecek biri olacaksın.Benim ne teşekkürle ne post kasma ile işim olur sadece geceleri bu saatlerde pc nin başında olurum ve arada bir yazılmış yorumları,topicleri okur ve uygun gördüklerime yazarım.
3-Hayatta hiçbirşeyden "emin" olma ok?Sana bir abi tavsiyesi olsun.Bunu yukarıda yazdığın şey için demiyorum inan.Bu lafımı umarım ilerde hatırlarsın.
4-Sevgili kardeşim allaha şükür bilgisayarı açıp explorerdan ya da sık kullanılanlardan bu siteye ulaşabiliyorsak demek ki hiç birimiz ortalamanın altında bir beyine sahip değiliz.Şimdi soruyorum sana yukardaki lafından başka benim söylediğimin dışında hangi anlam çıkar?Haaa varsa başka bir anlamı varsa kasttetiğin başka birşey açıkla buradan ben de özür dilemesini bilirim senden."Anlayan anlar...anlamayan anlamaz" gibi laflarla bir yere varamazsın.Ve de;
a-Karşındakini aptal yerine koymuş olursun,
b-İyice batar gidersin...
Çıkıp buradan "haklısın maksadını aşan bir laf olmuş,özür dilerim" derdin bu kadar rencide olmazdın.
Eeee adı üstünde "delikanlı" kan damarda durduğu gibi durmuyor tabii.Umarım burada yüzyüze görüşme imkanın olmadığın kişilerle konuşurken kelimeleri daha iyi seçme zorunluluğunda olduğunu anlamışsındır.
Hadi kendine iyi bak,yeni yıla da sevdiklerinle beraber güzel bir şekilde girersin umarım......