Yeni yıla nerde girmek istersiniz ???

Yeni yıla nerde girmek istersin ?

• Kullanılan toplam oy
    74

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Yeni yıla nerde girmek istersiniz ???

85uohhw.gif

dikkat edin yeni yılda size girmesinler, ortalık kötü :)

Yogh o zor işte ama sen de çok dikkatli ol korktuğun senin başına gelmesin ok?

Not: Burada klavyeden konuştuğun için parmaklarınn hangi harflere bastığını düzgün bir şekilde takip edebilirsen maksadını aşan kelimelerin forumlarda gözükmez.

Yogh o zor işte ama sen de çok dikkatli ol korktuğun senin başına gelmesin ok?

Not: Burada klavyeden konuştuğun için parmaklarınn hangi harflere bastığını düzgün bir şekilde takip edebilirsen maksadını aşan kelimelerin forumlarda gözükmez.

alın size teşkküre aç bi arkadaşımız.teşekkür etsinlre diye yazdın bunu adım gibi eminim.neyseki tartışma yassah.cevap verirsen karşılık vermiyeceğimi şimdiden bil.sen nasıl okuyorsun bilmiyorum ama benim demek istediğimi anlayan var, anlamayan var.

arkadaslar birbirlerine giredursun ben hande yenerle gircem söölemesi ayıp:D yani barda...:) (forum kurallarını da okumadık boole kıvırır gibi konusmak ne zor be:D)

alın size teşkküre aç bi arkadaşımız.teşekkür etsinlre diye yazdın bunu adım gibi eminim.neyseki tartışma yassah.cevap verirsen karşılık vermiyeceğimi şimdiden bil.sen nasıl okuyorsun bilmiyorum ama benim demek istediğimi anlayan var, anlamayan var.

Şu an oturduğum yerde gülüyorum biliyor musun?

1-Yazdığım mesajlarım fazla değil ve onlara bakarsan 1 tane bana mesaj gösteremezsin ki "teşekkür" almak için yazmışım.

2-Ben 33 yaşında biriyim sen sanırım 14-18 yaşında daha hayatın "h" sini tanımamış ama umarım ilerde vatana millete faydalı olabilecek biri olacaksın.Benim ne teşekkürle ne post kasma ile işim olur sadece geceleri bu saatlerde pc nin başında olurum ve arada bir yazılmış yorumları,topicleri okur ve uygun gördüklerime yazarım.

3-Hayatta hiçbirşeyden "emin" olma ok?Sana bir abi tavsiyesi olsun.Bunu yukarıda yazdığın şey için demiyorum inan.Bu lafımı umarım ilerde hatırlarsın.

4-Sevgili kardeşim allaha şükür bilgisayarı açıp explorerdan ya da sık kullanılanlardan bu siteye ulaşabiliyorsak demek ki hiç birimiz ortalamanın altında bir beyine sahip değiliz.Şimdi soruyorum sana yukardaki lafından başka benim söylediğimin dışında hangi anlam çıkar?Haaa varsa başka bir anlamı varsa kasttetiğin başka birşey açıkla buradan ben de özür dilemesini bilirim senden."Anlayan anlar...anlamayan anlamaz" gibi laflarla bir yere varamazsın.Ve de;
a-Karşındakini aptal yerine koymuş olursun,
b-İyice batar gidersin...

Çıkıp buradan "haklısın maksadını aşan bir laf olmuş,özür dilerim" derdin bu kadar rencide olmazdın.
Eeee adı üstünde "delikanlı" kan damarda durduğu gibi durmuyor tabii.Umarım burada yüzyüze görüşme imkanın olmadığın kişilerle konuşurken kelimeleri daha iyi seçme zorunluluğunda olduğunu anlamışsındır.
Hadi kendine iyi bak,yeni yıla da sevdiklerinle beraber güzel bir şekilde girersin umarım......

ya ben 26 yaşında degilim ya SİZ 33 yaşında degilsiniz ya da alıntı yapılan arkadas ufalmış da cebinize girmiş.ben anlamadım nooluyo burda.:) sadece yılbasına girip girmemek konu.allah allah:D

ya ben 26 yaşında degilim ya SİZ 33 yaşında degilsiniz ya da alıntı yapılan arkadas ufalmış da cebinize girmiş.ben anlamadım nooluyo burda.:) sadece yılbasına girip girmemek konu.allah allah:D

Al bir tane daha saçma sapan cevap....Bir kişiyi yanlış konuşuyor diye uyardığım zaman ve de o da cevaben kendisinin uslubunun doğru olduğunda ısrar ederek bir hataya düştüğü zaman ben de tekrar onu uyardığım zaman ufalıp ta cebime mi giriyorum????Hmm ya sen o kişisin diğer account ile girip bunu yazıyorsun,ya onun arkadaşısın,ya gözlerin bozuk yukarda ne yazılnaları göremiyorsun,ya da gözlerim sağlam ama okuduklarını anlayamıyorsun...Çünkü aklı selim bir kişinin vereceği bir cevap bu değil ya da 26 yaşında birinin..........

:eek:ut: çok ozur dilerim....
(bi cevap daha verirseniz size 43 yasşında biri gibi cevap vermek zorunda kalacağım)
hayırlı geceler.

bilmem ki param olsa farklı olmasa farklı

iddia oynadım
eğer tutarsa ev partisi
tutmazsa
çay kek televizyon başında :D

eninde sonunda yeni yıla gireceiz yahu :D
onun için boşu boşuna tartışmayın birbirinizle

Paris,madrid,londra,sidney vb... görmek isterim:D:D

evet bende bunu seçtim
bence de en kral yılbaşı yurtdışı seyahatinde olur
hatta direk söyleyim Talin(Estonya :D) veyahutta Amsterdam o da olmadı Londra
tabi yurtdışında yılbaşı görmemişliğimizin büyük payı var bunda :durdurun

ben arkadasta girdim yani yıla kerdeş kardeş girdik :D

ama tabiki deniz kenarında elimde bira ynmda gitarcı ark ben şarkı soluyo olacam (gitarıda çalardım amam ynmda htn olajak :durdurun: ) kollarımda sefgilim ole girmek isterdim ve ben sefgilimi 3 aydır gormuyorum bu gun itibariylede 1 yıl oldu :D ÇOK ÖZLEDİM SENİ GAMZE :(

Geri