Yeni Temamız HayırLı oLsun =)

Yeni Temamızı Çok beğendim =)

Gerçekten güzel olmuş alışmamız biraz zaman alıcak evet

ancak şu anasayfada eskisi gibi son mesajlar çıksa tadından yenmez :D

ZamanLa aLışırız :)

Eksikler tamamlandıkdan sonra fevkaladenin fevkinde olacağından eminim hayırlı olsun...

3 dünlük Bayram Tatilinden sonra siteye bi girdim sonuç ŞOK ŞOK ŞOK

HAYIRLI UĞURLU OLSUN NİCE TEMALARA

Eski tema bu alemdeki tek değişik temaydı
Ben o temayı seviyordum ama bunada alışırız heralde
''Ana sayfada forumdaki son başlıklardan haber vermesi güzeldi şu an öyle bir şey göremiyorum Umarım yaparlar yine öyle bir şey'' diyen arkadaşa aynen katılıyorum

arkadaşlar portal mevcut en yukarıda ana sayfaya tıklayın ve son konular orda var portalı direk hackhell.com yapmaları gerek sanırım:)

süper oldu abi eski hızına da kavuşmuş eskisi gibi bi portal da olursa tamam ...
la portalda tamammış :D :) teşekkürler

altda secenek olsa renkler yani cok siyah yaf :D

bide eskiden en son kimin yazdigini görüyorduk simdi yok o :( eklensin please rica ediyorum

Aynen...
Ayrıca HH Girdiğimiz Zaman Forum DeğiLde Eskisi Gibi Direk Anasayfa AçıLsa Daha Hoş OLur.
Birde Bu GüLücükLer Bi Acaip bkz: :)

Ana sayfadaki "En Çok İzlenen Videolar","Forumdan Son Konular","En Son Oynanan Oyunlar","Album Resimleri" bölümleri isteğe göre kapatılıp açılabilmeli, ana sayfa karışmış.

Ben de çok hzılı ce bn bu temaya bayıldım yaf çok güzelmiş

~SiLenT ScЯeaM~;4659121' Alıntı:
Aynen...
Ayrıca HH Girdiğimiz Zaman Forum DeğiLde Eskisi Gibi Direk Anasayfa AçıLsa Daha Hoş OLur.
Birde Bu GüLücükLer Bi Acaip bkz: :)

arkadaşlar portal bölümü yani anasayfa zaten aktif misafir oldugunuzda göremiyorsunuz birtek bunun sebebide sitemizdeki çalışmalarımıza devam etmemiz biraz sabırlı olursak sırayla kısa zaman içersinde misafirkende portalı görebiliceksiniz...

Geri