Yeni tema & Sorunlar & Hatalar vs....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tema veya renk seçeneği mutlaka olmalı, siyah gözü çok yoruyor.

alın şurayı okuyun bakalım

http://www.hackhell.com/google-dunyasi/618038-google-rota-degistiriyor.html
Yazı üstünü mouse iLe taratarak sorunsuz şekiLde okunabiLir.. o kadarınıda bizler uğraşaLım zahmet oLmazsa =)

Ayrıca $u an portaLdaki en son oynanan oyunLar kısmını üyeLer kendi seçtikLeri bir böLümün son mesajLarını görme yetkisi oLsa süper oLurdu =) Herkes oyun sevmiyor =)

PortaLdaki HH CS Server kategorisi aLtındaki iLk 2 böLüm tıkLandığında hata veriyor..

Arada ßir HackheLL'e girmiyormu ßana mı öyLe geLiyor :S

Arkadaşlar tema ve diğer bütün özellikler yeni olduğu için daha çok eksiklikleri olduğunu webmaster arkadaşımız da belirtmiş ve belirli hatalar elbette olacaktır ama bu durum geçicidir tema ve diğer bütün özellikler daha geliştirilecektir , düzenlenecektir ve elbette belirli bir zaman içerisnde olması gerektiği gibi bütün her şey yerli yerine oturucaktır lütfen biraz sabırlı , anlayışlı olalım iyi forumlar dilerim.

Tema temadır zaten Dark. ßu da güzel taßii de ßelki de diğerine gözümüz alıştığından değişik geliyor bilemem..

ya tema fena değil ama eskisine bir alışkanlık vardı, ne arasam elimin altındaydı :D Bu tema sanırım biraz dar. Boyutu full yapılsa yani kenarlara yaslansa nasıl olur acaba ? Birde bu anasayfadaki son forum yazılarında mesaj hit'i ve yorum sayısını da görsek eskisi gibi, valla göz alışkanlığı var rahatsız oluyorum :D

güzel bir tema seçimi.. yavastan alışırız..

Tema güzel olmuş sanki başka bi site gibi olmuş bi dün gece girememiştim. Şimdi girdiğimde böyle güzel bir süprizle karşılaşmak güzel. Eski tema gözü yormuyordu bununda aynı şekilde gözü yormayan tarzda olması iyi olmuş. Arada özel günlerde Sitenin kuruluşu gibi o günler için eski tema bir günlüğüne kullanılsın :)

değişiklik iyidirde renk olarak çok göz yorucu yani eski tema güzeldi...

Öncelikle ellerinize sağlık. Yeni tema harika.. Sorunlar kısa sürede düzelecektir. O zaman forumun gerçek tadına varacağız..

iyidir iyidir değişiklik iyidir

eline sağlık...

profiLe aLbüm ekLeme çok güzeL oLmuş,profiL kısmını beğendim yaLnız anasayfanın düzeni değiştiriLebiLir.. =)
eLinize sağLık.. iyi HackHeLL'LemeLer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri