Yeni tema & Sorunlar & Hatalar vs....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Arkadaslar aslında aklımda bugun yenı temayı yayına sokmak yoktu, daha cok eksıklıklerı var çünkü ancak bazı nedenlerden dolayı temanın biran önce yayında olması gerekiyordu o yuzden affınıza sıgınarak yayına soktum yenı temayı.

2-3 gun bu sekılde kullanmaya devam edıcez bu temayı tema gorsel olarak degısmeyecek ancak yazılımsal olarak farklıklar getırılecektır. Kullanılabılırlıgı arttırmak ve daha eglencelı zaman harcamak adına yenılıkler dahıl edılıcek temaya tabı bunun ıcın 2-3 gun buralarda olamayacagım ıcın beklememız gerekıcek.

tema tamamen bıttıgınde kullanımı yenılıklerı ıle ılgılı duyurularda konu acıp sızlerı bılgılendırıcem ozamana kadar bu sekılde ıdare etmemız gerekıyor anlayıs ıle karsılayacagınızı ümid ediyorum.

iyi forumlar herkese ;)

Tek KeLime iLe Harika ;)

Değişim GüzeLDir..

eline saglık Dark gercekten cok degısık bı tema olmus emegınıze saglık

böyle bir değişiklik güzel oldu .. yeniliklerle daha da harika olacak.. bütün emekleriniz için sonsuz teşekkürler

site gerçekten çok güzel olmuş bu haliyle ama eski tema daha kullanışlıydı (daha güzeldi demiyorum) elimiz alışınca eminiz gözümüze de çok güzel gözükecektir bu tema

gözü yormuyor, hoş olmuş

Sadelik her zaman güzeldir. Bu tema hoş olmuş, gerekli eklentiler de kurulacak sevgili arkadaşlar sabırlı olun biraz.

Temayı çok beğendim nedense. =)

Alışıcaz artık. kendimi başka forumda gbi hissediyorum

Herkes eski temaya aLıştığı için eski tema'yı istiyor :D
Ama bu tema'da güzeL oLmuş..

DeğişikLik Her zaman iyidir. . .

Emeğine sağLık Bora abi. . .

Eskisi Daha iidi bide bunu deniyem fakat bir sorun var Fıkralara tıklıyorum Video Bölümü qeliyor :D

video ve albüm kısmı harika bir yenilik elinize sağlık

Harekette bereket vardır..

Not: Hacı bide imzamdaki GÖZTEPE'min renkleri daha da mı güzel gözüktü ne? :p

Linklere Çok yavaş bağlanıyor ör : Anasayfadaki bi konuya -tıklıorm bağlanması 1 dk :( Eskiden 10 saniyeydi Sizdede bu var mı yoksa Sadece ben de mi oluo ama başka sitelerde böyle bişi yok :(

HayırLı oLsun hepimize.. Herkes zamanLa aLışır daha önceLerde oLduğu gibi.. Emeği geçen herkese teşekkürler..:smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri