Yeni Tema Sizce Nasıl? [Beyaz]

Yeni Hackhell Temasını Beğendiniz Mi?

• Kullanılan toplam oy
    77
böyle kalsın yaa bu tür forum sitelerinin klasik rengiydi siyah farkımız olsun demi :)

sitenin bu rengi gerçekten çok güzel olmuş emeklerine sağlık
yanlız sitedeki içerik yok olmuş umarım eski içeriğin bol olduğu zamanlara geri döneriz

Bu tema gayet hoş.

ya bu konu ne kadar su götürdü? :)

Sayfalar arası geçiş hızlı ve bir siteyi takip etmekteki en büyük etken bence.Bu özelliği çok güzel.
Forum bölümünün böyle kategorileşmesi çok iyi.
Son mesajların ana syfada görünmesi iyi.Zaen bu vardı önceki temada da.
Default yazı tipi ayarlanabilyor mu bilmiyorum.Yani hızlı cevap yazdığınız da sayfaya baktığınız zaman biraz parlıyor ve belirgin değil gibi.
Bir de birkaç isteğim olacaktı.Mesela siteden çıktıktan sonra bir dahaki girişime kadar kaç mesaj atılmış foruma oonu görmek mümkün mü?Örneğin "350 yeni mesaj var"gibisinden.
Diğeri ise yabancı bir forum sitesinde görmüştüm.Yeni konu açacağınız zaman konu başlığını yazar yazmaz forumdaki konu başlıkları geliyordu.Böylece aynı konunun açılması engelleniyordu.Böyle bir uygulama güzel olur dye düşünüyorum.

evet bence de.
hatta sacma sapan forum oyunlarının sağ tarafta ayrı bir muameleye tabii tutulması da
gayet güzel düsünülmüş bir şey

"Konu Başlığını Yazar Yazmaz Forumdaki Konu Başlıkları Geliyordu Böylece Aynı Konunun Açılmasını Engelleniyordu"
Forumda Konu Açanlar Farklı Farklı Başlıklarla Açıyolar Mesela Fıkranın Adı Temel İle Dursun ise Onlar Başlığa Mükemmel Bir Fıkra,Kesinlikle Okuyun Falan Yazıyolar Bundan Dolayı Bu Yöntem Uygulansa Bile İşe Yarayacağını Sanmıyorum...

"Konu Başlığını Yazar Yazmaz Forumdaki Konu Başlıkları Geliyordu Böylece Aynı Konunun Açılmasını Engelleniyordu"
Forumda Konu Açanlar Farklı Farklı Başlıklarla Açıyolar Mesela Fıkranın Adı Temel İle Dursun ise Onlar Başlığa Mükemmel Bir Fıkra,Kesinlikle Okuyun Falan Yazıyolar Bundan Dolayı Bu Yöntem Uygulansa Bile İşe Yarayacağını Sanmıyorum...

Haklısın öyle de en azından bir engelleyici özellik olur diye düşünüyorum

bence eski tema en iyisiydi en iyisi eski temaya geri dönmek bence böyle yeni temalarla falan uğraşmaya gerek yok.

tema güzel hoş olmuş ama eski temadaki gibi anasayfa olsun yaaa...böyle son mesajlar çok sıkışmır arada....Yenilik iyidir;)

Geri