yeni tema ilk hatayı verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni tema gerçekten kötü oldu.Dandik forumların temalarına benzedi.Eski teması orjinaldi girince beyaz renkle içimiz açılıyodu şimdi ise bu ne yaw:S

Arayüz ve hız olarak güzel ancak renk seçimi kötü arkadaşlar.

Belki bununla ilgili bir düzenleme yapılırsa herkesin gözüne daha iyi görünecektir.

Şahsen beğenmedim temayı hackhell i basit bir site gibi gösterdiğini düşünüyorum,
eski tema gayet güzel ve özgündü değiştirilmesi taraftarıyım

bence tema gayet güzel değişikliğe açık olun biraz:durdurun

değiştirebiliyom mu? kör oldum anasını sayim :D

Yeni tema iyi değil gerçek söylüyorum eski temayı istiyoruz mümkünse iç karartıcı klasik forum siteleri gibi olmuş

arkadaşlar bence 2 temada kullanılsın :) çıkış yazan butonun altına yada başka bi yere hangi temayı seçeceksen butonlar konulsun.isteyen istediği temayı kullansın?

yeni resim açma olayı süper.ama anasayfadaki iki bölüm hoş olmamış.gerisi güzel.değişim güzeldir :)

bundan önceki temada beğenilmemişti ilk çıktığında herkes eleştirmişti... neyse güzel daha digital görünüo herşey ama karanlık olmuş ya canlı canlı durmuo adamın ruhu sıkılıyor.. bide renkler çok klasik yaa.

tema gözümü yordu hemen.. ama site çok hızlanmış. 8mbitten 512kbpsye düştü hızım bu halyle bile site hızlı..

Tema berbat olmuş, eskisini isteriz..................................

temayı çok sevdim bence böylre kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri