Yeni tema hakkında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski tema sanki dahamı güzeldi..

yada göz aşinalığı..

elinize sağlık ...

Tema öncekinden güzel olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık
Ama ben hala 2006 dakini arıyorum :)
Bir de "Kullanici adi ara" kısmıyla ilgi bi problem var sanırım...

açık söylemek gerekirse benim o kadar hoşuma gitmedi ama yine de elinize sağlık. yanlız sayfa açılması var bu sorun sadece bendemi? arşiv linkleri açılıyor sayfanın kendisinde birşey yok gerçi

çok hoş olmuş.....

elinize sağlık....

evett renkler olmamişş bencede...ama guzell buda....
BIRI BIZI DURDURSUN...:) :) :)

harbi güzel olmuş elinize klavyenize saglık.... yalnız irc.hackhell bolumune direk giriş kaldırıldımı baska yere mı alınıdı onu bulamadım yardımcı olursanız bide...

avatarım değişmiyor profil sayfasında değişmiş görünüyo ama mesajlarımda değişmiyor.

edit: kusura bakmayın profil resmi ve üye resmi olmak üzere iki farklı bölüm varmış :):) mesajlarınızda görülen resim üye resmidir.

harbi güzel olmuş elinize klavyenize saglık.... yalnız irc.hackhell bolumune direk giriş kaldırıldımı baska yere mı alınıdı onu bulamadım yardımcı olursanız bide...

başka yere alınmamıştır..benim masaüstündeki ırc linki kendiğilinden yok oldu..yakında gelicek bence :vur

ne yalan soyleyim benim pek hosuma gitmedi acikcasi.. sanirim digerine alismistim ondandir. duzelir yakinda :p

Yazım hatası falan görmedim ben bence mükemmel olmuş ama tek gözüme çarpan nokta üye bilgilerindeki rütbe yazısı ya o olmasaymış yada kişinin rütbe veya başlığı nickin altında olsaymış eskisi gibi daha iyi olurdu ama elinize sağlık gayet güzel olmuş=))

yalan olmasın ben beğenmedim =(

Yeni tasarım bence kötü olmuş. Keşke moderatör arkadaşlar sürümü yükseltirken eski tasarımı değiştirmeselerdi. Özellikle renkler gözü çok fazla yoruyor.

sıradan bir forum görüntüsü oldu gibi..

HAni şu bedava Forum siteleri Verirler ya orda kullanılan temalar wardır..Onlar Gibi OLmu$ =)

Yine de Göz Aşinalıgı wardır..İnsan Zamanla Alışıyor..Hem Chamur un dediği gibi Önemli OLan dışı değil
İçindeki Kişileridir ;)

güzel ama yazılar küçük eski temada daha güzeldi

süperr olmuş eski tema kadar dandik bunun kadarda iyi bir tema görmemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri