Yeni tema hakkında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Zeytin&Limon
Altın Üye
Reaction score
0
Yeni tema gerçekten güzel ellerinize sağlık forum hızınıda acayip derecede arttırdığını söyleyebiliriz. Fakat birkaç yazım hatası var Dark_Angel'in bunlarla ilgileneceğini umuyorum :) tekrar teşekkürler..

nedir yazım hattaları ? yazarsan düzeltelim

Güzel olmuş =)

Texas tan da kaçmamış Aranicak yazıyor direk dikkatimi ceken o daha bakar yazarıs solariz :)

bence de güzel olmuş...ayrıca hızın artması da pozitif yanı..

yeni temaya alışması biraz zaman alıcak gibi duruyor. profil ayarlarıma falan baktım ama göremedim sanırım. istediğim temayı kullanabilme şansım var mı?

656.jpg

Şu ana sayfadaki son msj yazılan konuların, hangi bölüme ait olduklarını görebilmek mümkünmü ?

benm gözlerim görmüyo = )

HA bi de Şu adult bölümde yazılan son mesajlar forumda görünmektedir Bilginize =)

hepsiz düzeltilicek 3 4 gündür temanın cssleriyle ugraşmaktan kaçırdıgımız şeyler olabilir normaldir çok uykusuz kaldık :) sürüm degişiminden dolayı hızda fark etti tabi ama daha bu cidden birşey degil yapmaya çalıştıgımız çok güzel şeyler var sırayla hepsini en kısa zamanda sizlere duyurucaz özellikle hızla alakalı çok güzel bir süprizimi olucak...

bence de eskisi kadar güzel olmamış ama hız konusunda coşmuş durumda her türlü emeğinize sağlık hackhell her zaman hackhell dir.

Bence king oldu ... Yani hız önemli... HackHeLL herzaman Hackhell... Biri bizi durdursun... dimii =)

bu ara pek önemli değil ama yapılırsada fena olmaz ...

Profilde 'Profil resmini degistir' Yeri silip 'Üye Resmini degistir' yanına (Avatar) yazılırsa hoş

olur, yani eskisi gibi... bunlar ufak istekler bunlar halledilir zamanla... =)

neyse iyi Forumlar ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri