Yeni Teknik Direktör Skibbe (TEK BAŞLIK)

bu kadar beceriksiz bi yönetim görmedim getire getiree bu ne oldugu belirsiz bi adamı mı getirdiler yaniii cevat hoca kalsa daa iiydii galatasarayı geriye götürmek icin ellerinden geleni yapıooo bu adamlar.. allahım insallah bu beceriksizler ordusundan kurtarır bizii ne diimm bi basarı da yakalayacağını zannetmiorum.

Erken konuşmasak her şey sahada belli olacak

Bence Berbat Bır Secım. Bakın Hollandada Van Basten Turnuva Sonrası Bırakacakmıs Al Onu Bak Rahatına Demı. Yada Allucescuyu Basarı Garantı Olsun Ya. Bu Adamın Karıyerınde Basarı Yokkı. ıse Yaramaz Bence.

Van Basten faLan diyorsunuz,Van Basten senin futboLcunun kahrını çeker mi.. FeLdkamp gibi iki hafta sonra kadro dışı bırakır..
Ama Skibbe daha genç ve futboLcuyLa arkadaş gibi.. DisipLinLi ve hareketLi oyunu tercih ediyor ki bize de bu Lazım.. Bence ii bi seçim.. HayırLısı..

Bence Berbat Bır Secım. Bakın Hollandada Van Basten Turnuva Sonrası Bırakacakmıs Al Onu Bak Rahatına Demı. Yada Allucescuyu Basarı Garantı Olsun Ya. Bu Adamın Karıyerınde Basarı Yokkı. ıse Yaramaz Bence.

van Basten de Gs tekLif yapsa da gitsem diyodu...bence Skibbe çok iyi bir seçim başarıLı oLacağına inanıyorum...

Büyük işler yapmaya geliyorum, taraftar hazır olsun...

Umut dolu mesajlar...
Galatasaray Yönetimi, daha önce belirtilen zamana göre 1 gün rötarlı da olsa, yeni teknik direktörünü dün itibariyle belirledi: Michael Skibbe... Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, Alman hocayla 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen’in başında Galatasaray’ı UEFA Kupası’ndan eleyen 43 yaşındaki çalıştırıcı, Türkiye’deki ilk röportajını FANATİK’e verirken, taraftara umut dolu mesajlar gönderdi:

‘Hedef Şampiyonlar Ligi’
“Sanırım, Galatasaray’ın beni almasındaki en büyük neden, UEFA’da onları, yani artık bizi demeliyim (gülüyor), eleme şeklimiz oldu. Futbolumuz yönetimi çok etkilemiş. Galatasaray’daki ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne girmek. Orada çok iyi işler yapacağız. Almanca bilen oyuncuların çok olması büyük bir avantaj. Zaten Barış Özbek benim eski öğrencim. Leverkusen’in altyapısında birlikte çalışma fırsatı bulmuştuk. İstanbul’a ilk etapta tek başıma geleceğim...”

Feldkamp’tan bilgi aldı
“Uyum sürecini aştıktan sonra ailemi de İstanbul’a getireceğim. Şunu yürekten söylemeliyim ki, Türkiye’ye büyük işler yapmaya geliyorum. Taraftar hem Türkiye’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarıya hazır olsun.” Skibbe’nin, geçen sezon ligin bitmesine 6 hafta kala görevinden istifa eden Karl Heinz Feldkamp’a danıştığı ve takım hakkında detaylı bilgi aldığı, gelen haberler arasında. Genç hocanın imzasıyla birlikte, transfer temaslarına da hız verilecek.

Ülkesinde tarihe geçti
Babacan tavırları ve oyuncularına sevgi dolu yaklaşım tarzıyla tanınan Skibbe, 2002’deki Dünya Kupası’nda final oynayan Almanya Milli Takımı’nda Rudi Völler’in yardımcısıydı. 1998’de, henüz 32 yaşında Borussia Dortmund’un başına geçti. Bu, ona Bundesliga’nın en genç hocası unvanını kazandırdı. Bir süre Alman Futbol Federasyonu’nda da görev yapan Skibbe, geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen’le 51 puan toplayarak, Bundesliga’yı 7. sırada tamamlamıştı.

Skibbe'nin çalıştırdığı takımlarda deplasman performansının düşük olduğu söyleniyor.Malum Galatasaray Turkcell Super Lig'de deplasmanda en çok puan toplayan takımlardan bir tanesi.Bu adam deplasmandaki puan kaybından sonra ''normal'' diyecektir.Derdini yönetime veya taraftara nasıl anlatacak merak ediyorum...

Başarısız oldumu gönderirler zaten gelen hocada farkında bunun o da feldkamp gibi kovulmak istemez.skibbe aklı başında bir hoca sanmam başarılı olur.Hatta bu adam bizim takımda kariyer de yapar çocukda: )

ligin ilk yarısını bitiremez gib geliyor

Tam bir kapalı kutu. Önceden ne yapabileceğini tahmin etmek çok güç.
Ama şu var ki geçen sene yaşadığımız en büyük problem takımdaki futbolcularla teknik ekibin çatışması ve arada oluşan sevgisizlik idi.
Sevgisizlik gidince(feldkamp) herşey çözüldü ve unutmayın ki takımımız teknik direktörsüz şampiyon oldu.

Demek ki bize gereken iyi bir ortam yakalayıp hakkaniyetli forma dağıtan ve takımını belli bir taktik ve disiplin altında oynatabilen bir teknik adamdır.
Bence bu adam bundesliga tecrübesiyle bunu yapabilir. Oynattığı göze hoş gelen futbolu da biliyoruz. Üstelik takımında yıldız oyuncu da yoktu.
Oysa ki bizde yıldız ve yıldız olmaya namzet genç futbolcular var.
Yaşı genç ama teknik adamlık tecrübesi fazla olduğu için futbolcularla iyi diyalog kurabileceğine eminim.
Güzel bir hava yakalayacaktır ve gençleri de takıma adapte etmekte zorlanmayacaktır.

Ancak dezavantajlarını aşması için zaman ve sabır gerekiyor.
Çünkü ne de olsa ülkemizi ve futbolumuzu bilmiyor. Büyük takım kavramının Türkiye için ve basına yansımaları açıosında ne anlam ifade ettiğini bilmiyor.
Bir arkadaşımız deplasman performanslarından bahsetmiş. Bence o noktada haklı olabilir.
Bizim büyük takımlarımız deplasmana puan çıkarmaya değil galip gelmeye giderler.
Bunu Lucescu da çok sonraları idrak edebilmişti. Aynı sorunu mantalite açısından o da yaşayacaktır.

Son bir örenkele yazdıklarıma son vermek istiyorum.
Joachim Löw Fenere ilk geldiğinde Skibbe ayarında bir teknik adamdı. Adamın başını hemen yediler. Neden?
Çünkü bizim basınımız ve onların gazladığı halkımız sabırsız. Yani elinde sihirli değnek olmayan teknik adamı sevmiyorlar.
Ona sabır gösterip tolerans tanımadan acımasızca eleştiriyor ve kafa koparıyorlar.
Halbuki sabırlı olsalar ve metanet gösterseler belki de Löw fenerbahçede de efsane olacaktı.

Bugün geldiğimiz noktada Löw başarılı ve tecrübeli bir teknik adam.
Almanya milli takımının başında ve basında Fenerbahçenin onunla ilgilendiği haberleri çıkıyor.
E adam aynı adam? Üstelik feneri şampiyon yapmış Daumun poposunu yırttığı halde bir türlü başına geçemediği Almanya'nın başında 2008 finallerinde.
Bu yüzden bence Sikbbe'ye şans tanımalı ve sabretmeliyiz.
En azından Gerets ve Hagi kadar faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Ligin 6ncı haftasına kadar oynattığı futbol oturacaktır ve ondan sonra ne yaptığı ve neler yapabileceğini daha iyi değerlendirebilir ve ona göre karar verebiliriz.
Galatasaray'ımız için hayrılısı neyse o olsun.

durun bakalım adamı tanımadan yorum yapıyorsunuz adam daha takımla bir maça dahi çıkmadan başladınız saçmasapan yorumlara neden gs li arkadaşlar neden? herşeyden umutsuz tablo çizersiniz anlamam.eğer bu adam başarılı olursa sizi görmeyeyim burda gs formunda bi daha.gs min yaptıına aldıına verdiine laf dedirtmem başarısız olabilir ama bir insanın gs yi tercih etmesi her zaman benim için bir onur vesilesidir

pek hayırlı olucanı zannetmiyorum ama umarım iyi olur ..

Geri