[Yeni] TürkçeFox (Arkadaşlık | Dating Scripti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prowl baska bı soruda ben sorum ozaman admın panel ıngılızce hadı onu astık dıyelım bunun ana sayfada senın dızayn sıten sanırsam onun reklamı seklınde cıkan yazılar var onların bı kısmını edıtledım ama uye gırısınden sonrakı kaldı onu nasıl degıstırıcez?

iyide bunun temasını nereden değiştiriyoruz? 5 - 6 tema demişsin ama admin panelinde ben tema ayarı bulamadım??

prowl ben bu scripti yükleyemedim bir yardımcı olurmusun enson kurulumda 4. kademeye geldim ama orada mysql tabe fail yazıyor bunu nasıl düzeltecem yardım edermisin :'(

ERROR
Was not able to connect to mysql.
Please check you filled in the correct info below.

This is the final step you have to take to setup your phpFoX Portal.

First you will have to fill in your phpFoX License. If you dont know where to find your phpFoX license key simply go to your root directory of your site and find the file: "site_phpfox.php". In there you will find your phpFoX license key.

Next you will have to enter your mysql information. The mysql table must already be created before you try to install the tables.

arkadaslar bole bir hata veriyor ya kafayi yiyecem yardim pls :D

1- indirilen index htmlyi not defterinde aç.ctrl+a ile hepsini seç ctrl+c ile kopyala

2 -admin/html/index.php yi not defteri ile aç ctrl+a seç sonra delete ile seçileni sil ve sonra ctrl+v ile copy aldığımızı yapıştır ve kaydet çık

bu kadar.
böylece düzenlenmiş bi index.php dosyan olucak :hhcool

hep ayni hatayi verior yokmu yardım eden ?

Fatal error: Call to undefined function: html_main() in /home/........../public_html/2/index.php on line 301

hatası verıyor neden olabılır

arkadaslar http://www.tr-sohbet.com/ templateını yükledım ama aşagıdaki gibi tasıyor tr-sohbet te oldugu gıbı kucuk ve aradaki bolme ısaretlerını nasıl kaldırabılırım sımdıden tsk

boy.jpg

butun menulerı her kullanıcıya acmıssın bu nedenle sıgmadıgı ıcın genıslemeye yol acıyor menulerın bazılarını admın panelde gızle kaldır veya gold uyelerın kullanımına ac sadece

ya şu son versiyonunu yükledim yalnız profil sayfaları açılmıyor hiçkimsenin profiline giremiyorum acaba neden olabilirki?

arkadaslar elınde 1.1 tr dıl dosyası olan var mı ?

arkadaşlar yeni sürümde ; üye bölümünde (my controle girdiğinizde) hata yaşıyorsanız çözümünü buldum inc/cache/tempaletes klasöründeki herşeyi silin düzeliyor ;)

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home/....../public_html/2/phpfox_loader.php on line 32

hatası verıyor neden olabılır ? arkadaslar bılen var mıı

script güzelde 2 kez kurdum bunu
1. türkçeleştirme yarım yamalak
2. bir süre sonra eklenen resimler görünmemeye başlıyor sıfırlayınca düzeliyor script patlak

Çok teşekkür ederim ama bunun türkçeleştirilmiş halini nasıl alabilirim senden verdiğin link ölü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri