[Yeni] TürkçeFox (Arkadaşlık | Dating Scripti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım Sorun Felan Çözülmedi Oraya Yazdıgım Şifreyi kabul etmiyor bu Söylenen Herşeyi uyguladım ama Kesinlikle Admin Giremedim [email protected] Burdan yardımcı olursan Çok Sevinirim...

ya hocam anonim nerde yazıyor onu anlamadım Denedim Her yere yazdım admin yine giremedim..

Bendeki ingilizce sql isimleri 6 7 yada 9 diye hiçbirşey görmüyorum ben..

Babacan Sağolasın En sonunda oldu Eline Sağlık...

tamadır arkadaşlar admin paneline giriş olayını hallettim
linkteki index.php dosyasını /admin/html/ içerisine yapıştırın..

http://rapidshare.com/files/5293804/index.php.html

Linkde index.php diil index.html çıktı arkadasım.

---- ---------- ------ --------------------

Benim asıl sorunum sql de hata alıyorum.

SQL yorumlayıcısında bir hata bulma ihtimaliniz var.Lütfen sorgunuzu dikkatli bir şekilde gözden geçiriniz,ve tırnaklar doğru ve yanlış yazılmamış kontrol ediniz.Diğer olası hata nedenleri metin alanına alabileceği boyuttan daha büyük bir dosya yüklüyor olma ihtimalinizdir.Sorgunuzu MySQL komut satırı arayüzünde de deneyebilirsiniz..MySQL sunucu hata çıktısı,var ise,hatayı manızda size yardımcı olabilir.Hala sorunlarınız varsa veya komut satırı arayüzü çalışırken,yorumlayıcı hata veriyorsa,lütfen SQL sorgu girişinizi hata yaratan tek bir sorguya indirgeyin,ve aşağıdaki CUT bölümü veri yığını ile birlikte hata raporunu bildiriniz:
----BEGIN CUT----
eNqdkE2S2jAQhfc6xVvM0haWjRnQzgGHocqAYzuTLBGgKVzlv8higLPNIkfKFSK5xhcYVUml+rr7
ve6Os2yfcSwZlj6SeMfB4CMIpyQvDP8gZPmaczxtzhz9n6oTqpeKVuWRdpfOeYdPgyn1qSnyvHDi
zSaBBzbj4ZwzhkrWC8T3Dk9k+8h/JBxT6lE2Jz/zDPvcQbSOd4WD19hY/SobbGLMqEfSbcSN8owG
blcxkr6kNsXZm0ZCIzBFUjbXO0mi3ZpDK7fsW3c+Dxfuggwu/z7+ui5Mg9tHdK6NrqFYXeuOGPwu
VV+2jdF/NlYGXLTu+GRyu93sTPVD2BLaSG2D9r60veao2pOoLuZr0Vo2UgltdYqylhwreQILnGEN
EBreM/d8pFubnEtlTEdjuwRGWWAjw2QjDi0ePVdCi6PojfLBNPXW3g9DxD7uFw8ZtQtxrCR6ra4n
fVUSb62CHtjh2Ap1/rRaZfsURfQtibH5jvj3Ji/yMeM/qtuXKQ==
----END CUT----
----BEGIN RAW----

ERROR: C1 C2 LEN: 1 2 354
STR: »

CVS: $Id: sqlparser.lib.php,v 2.34.2.1 2005/06/30 16:58:11 lem9 Exp $
MySQL: 4.0.18
USR OS, AGENT, VER: Win IE 6.0
PMA: 2.6.3-pl1
PHP VER,OS: 5.0.4 Linux
LANG: tr-iso-8859-9
SQL: -- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.7.0
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Dec 13, 2005 at 07:02 PM
-- Server version: 4.1.13
-- PHP Version: 5.1.1
--
-- Database: `phpfox`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `board`
--

DROP TABLE IF EXISTS `board`
----END RAW----

SQL sorgusu:

-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.7.0 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- Host: localhost -- Generation Time: Dec 13, 2005 at 07:02 PM -- Server version: 4.1.13 -- PHP Version: 5.1.1 -- -- Database: `phpfox` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `board` -- DROP TABLE IF EXISTS `board`

MySQL çıktısı:

#1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.7.0
-- http://www.phpm

Peki bu deneme surelı olnaı mı yoksa ıstedıgımız kadar kullanabilirmiyiz?
Kullanımı hakkında suresı vs. bılgı verırmısın?

asdasdsad

Bana yardımcı olacak yok mu ?sa

çok teşekkürler arkadaşım configrasyonunu yapmaya başlayacağım yardımına ihtiyacımız olabilir

arkadaşım ben dedikleriniz aynen uyguladım sorunsuz sistemide kurdum ama admin paneline giremiyorum verdiğin indexi de attım içeriye ama aşağıdaki hatayı veriyor.. anlamadım gitti arkadaşım bi yardımcı olursanız sevinirim... saygılar sevgiler :D

Fatal error: Call to undefined function: html_main() in /home2/campus/public_html/admin/html/index.php on line 301

arkadaşlar rica etsem sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırmış olan arkadaşımızdan birisi biraz zamanını ayrıpta en baştan ve detaylı anlatabilirmi acaba lütfen !!!!!!! teşekkürler

VALLA müdürüm hiç fena olmaz beee .:D:D:D:D yaradı vallaaaa ama admine giriş yapamıyorumm... :D pRowL hocam gözünü sevim bi bakıverrr :d

Ben Dumpla sql i phpmyadminle attim ancak halen install sayfasında site_config_backup.php karşisinda FAIL yani olmadi yaziyor ve yukleme devam etmiyor. SQL sistemde ancak yukleme halen yapilmiyor yani hata kodu 42/43 halen devam. Varmi kuran ve calistiran bir arkadas su olayi bir anlatsin yaw. Lutfen

sorun büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor bi hayır sever bakıverse fena olmaz...

Prowl Herhangi bir gelisme varmi bu scriptle ilgili ? Saat 9 da yazmisin guncelleyecegini sabah hani belki guncellenmistir simdiye kadar dedim. Eger oyleyse paylasirsan sevinirim.

Emegin icin Tesekkurler

Postu editledim sorunsuz halini çekebilirsiniz veya önceki rar ı indirenler için;

aşağıdaki rar ı çekin içindeki install.php dosyasını anadizindeki install.php ile değiştirin tamamdır..
http://rapidshare.com/files/8415725/patch.rar.html

Daha sonra normal kurulum yapacaksınız

kolay gelsın

çok teng yu desem :D hatta ALLAH razı olsun desem :D:D:D ya bu kladar sevindimi hatırlamıorm eline sağlık prowlum dert görmesin elceızların :D

prowl hocam dosya inmio be :( baq yıkıldım resmen ya ne heveslerle bekledim ben bu günü

indiiii indiiii :D:D:D:D:D:D:D holeyyy çok yasdımyaaa D:D:D:d ama sevindim ben gidip bişiler ısmarlim kendimne
:d

Tsk ler arkadasi, yalniz su son versiyonu icin verdigin link olu onu yenilersen sevinirim tsk ler

yav arkadaşlık sitesi açanlara söylüyorum ücretssiz bir arkadaşlık sitesi açın yaa :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri