[Yeni] TürkçeFox (Arkadaşlık | Dating Scripti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProwL

Gitarist
Reaction score
0
banner1.gif

Scripti Hakkında (Php)

Bir arkadaşlık sistemidir. Mevcut modulleri; üyelik sistemi, forum , blog sistemi, anketler, oyunlar, resim galerisi, duyuru sistemi ve dahası..

Anasayfada duyurular, son girişler, son eklenen resimler, yeni forum başlıkları bulunmaktadır istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz..

Üyelerin profilindeki resimi diğer üyeler oylayabilir.. Böylece istediğiniz gibi bir yarışma düzenleyebilirsiniz. En çok oyu alan birinci olur..

Üyelerin forum dışında eğlenebileceği yerler düzenlenmiştir. Klip ve oyunlarda üye vakit geçirebilir..

Üye kendi blogunu oluşturabilir.. Kendi web sayfası gibi tasarlayabilir, html kodu izin verdiğiniz takdirde kullanabilir, kendi temasını ayarlayabilir.

Yönetici paneli bulunmaktadır. Üyelik ayarları, forum ayarları, reklam(banner) ayarları, ip ban kontrolü, anket ayarları, oyun ve klip ayarları..

Üye kendi resim galerisini profilinden ayarlayarak bloguna yerleştirebilir..

Tema Seçenekleri

Pembe, mavi, kırmızı, beyaz, arkaplana resim ve üst text renkleri..
Ayrıca bir üst versiyonu indirerek içindeki temaları bu versiyona uyarlayabilirsiniz..

Güvenlik

Yönetici paneli için admin şifresi haricinde ayrı bir şifre bulunmaktadır. Sql dosyasında şifreler kriptoludur.

¦ Homepage : http://www.phpfox.com/
¦ Translation by: ProwL
¦ Release type : PHP/MySQL
¦ Price : $300.00

Tarafımca Türkçeleştirilip Geliştirilmiştir.

Download

rar pass; prowl​

hımm güzeLmiş eLine sağLık..

merhaba bi tablo çıkıyor ve msql yaratılamıyor diyor

ProwL' Alıntı:
Sql da bir sorun yok arkadaşım..

edit,

fox forumu kendine yetmeyenler için vBulletin forum entegrasyonu dosyaları download;

http://rapidshare.com/files/2865795/vb.zip.html

veya phpBB forum entegrasyonu dosyaları download;

http://rapidshare.com/files/3618479/FoX-BB1_normal.zip.html

acaba zahmet olmazsa nasıl entegre edebileceğimizi söyleyebilirmisin?

bu arada gerçekten senin gibilerini aramızda görmekten mutluluk duyuyorum
kolay gelsin iyi çalışmalar........

arkadaşım install ederken sql table larında 42/43 yapıyo yani bir table i oluşturamıyo bize sağlam bir Db dosyası gönderebilirmisin... saygılar...

( CR4CK3R )' Alıntı:
bu forum entegrasyonu yonja nın script e Entegre Etme gibi bi sansımız varmı acep :)

yonjanın scripti verildi de biz mi görmedik?

snyrdymdn' Alıntı:
yonjanın scripti verildi de biz mi görmedik?

Bir kac arkadasımın ve kendimin yapmıs oldugu php dilinde yonja nin clon u mevcut onun için sormustum neyse

Bu arada prowL un verdigi Script Sorunsuz bir sekilde calısıor SQL dumplarsanız daha kolay olur 1mb ın üstünde zannedersem pc nin kitlenebilir.
ama denedim hiç bir hatası yok .teşekkurler prowL birde bunun tema paketlerini bulabilsek cok harika olurdu

Bu Scriptin Admin şifresi Nedir Kullanıcı Girdim admin Giremiyorum ama

Bu Scriptin Admin şifresi nedir Kullanıcı girdim admin için ayrı şifre istiyor

SQL ı Dumpla phpmyadmın / Users bölümünden / Browse Dedinmi Admın Id ve sifresini Gorebilirsin. Kalem isaretine tıklarsan bilgileri deiştirirsin

Valla Kullanıcı Olarak Girdim Ama Admin için Ayrı şifre istiyor Bunuda User bölümünde Bulamadıgım için Sordum Acaba Hangisi Bu Şifre User deki Tüm Herşeyi denedim Giremedim Başka Bir yerde Olabilirmi yada Userda Hangi Bölümde Şifre ?

Bende Çalıştırdım ama Admin Giremiyorum Bir Türlü :))

[NoFeAr]' Alıntı:
arkadaşım install ederken sql table larında 42/43 yapıyo yani bir table i oluşturamıyo bize sağlam bir Db dosyası gönderebilirmisin... saygılar...

Bende de aynı hatayı verdi pff :(

42/43 olayı bende de çıktı. Bir kişi hariç kurabilen yok mu yaw :(

Nasıl halledeceğiz bunu?

arkadaşlar 43/44 olayının olmaması için çözüm önerileri bilgisayarınıza extra ram takın :D
yada hiç uğraşmayın sql i dump ile database e alın sql büyük olduğundan böyle hata veriyor
ben böyle çözüm buldum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri