..::Yeni Skın'ımızle Karsınızdayız::..

yaw spysense senin yüzünden skin hakkında yorum yapmayı unutup çıktım,,,

skin gerçektende çok hızlı, şu yumuşak geçiş olayınıda kaldırırsan daha ii olur bence,
yani şak diye açılsın şuk diye kapansın sayfa :D

aa yumuşak geçiş mi var bende firefox var görükmüyo valla bide ie ile bakayım

Adam uğraşmış yumşatmış sizin için siz hala sert isteriz diyonuz... :D
Şaka bi yane yeni skin çok hoşuma gitti. Bencede kullanışlı....

evet yeni skine laf yok gerçekten güzel bak hemde hızlı bence kalsın bu değişmesin...

Yeni skin güzel olmuş dark ellerine sağlık. Umarım böyle devam eder..

çok afedersiniz ama herkes skin skin demiş durmuş :Dne war işte fıstık gibi skin hepsini okuyamadım ama mavinin tonu da güzeellll fademidir nedir o da güzel. sanki fade kalkmış gibi geldi neyse bakalım sabah sağlam kafayla bi da bakarım benim kafa güzel üzerinize afiyet ama şunu diyim:
güzel olmuş işte çok güzel takır takır açılıyo falan fistan. güzel yani ;)

Walla ben ilk defa bu sitede gördüm bu fade olayını ama çok karizmatik bi olay doğrusu. İnkar etmek tamamen yalan olur :)

bence de süper olmuş çok deyişik bir tasarım güzel yaratıcılık...

harbi fade i kaldırma çok havalı oluyo modern bi forum gibi

abi bişe söölicemya eski temanıza ben bayılıodum sabahtan beri rahat 3-4 saattir arıomforumda bulamadım rica etsem o temayı bana da verirmisinz?

Bu konu hortlamış ya :)

ABİCİM walla hiç bişi söylemeye gerek yok bu site farklı bi site orjinal kısaca ben daha önce bu temalı bi site görmedim...
tbrk ediyorum arkadaslar...

şimdi skin ne demek dicem ama dalga geçeceksiniz. herkes güzel diyorsa vardır bi bildikleri diyorum :) ben de güzel diyeyim bari :D

Feda ile ilgili su an bir problem bencede yok benimde çok hosuma gidiyor... estetik açıdan

Güzel Güzel Yeni skin ... Neresi kötü keserim diliniz ehehe :D tatlı görünüyor

Geri