..::Yeni Skın'ımızle Karsınızdayız::..

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Daha Sade ve daha kullanıslı oldugunu dusundugum,hız bakımındanda sıkayetcı olan arkadaslar ıcınde artık sayfaları rahat acıcakları yenı skin'imize gectık.. Gozunuzun alısması belkı bırkac gunu alıcaktır ama emın olun hem kullanıs hemde hız acısından cok daha tatmınkar olucaktır bu yenı skınımız.. iyi forumlar arkadaşlar....

iyi guzel yapmissin da kardes su fade olayi yavaslatior neden gerek duydunki buna? normal gecis hizli ve guzeldi, estetik acisindan koydum diyorsan gayet yavasladi arada duruor beklemek zorunda kaliorm..

kısaca süper 0ldu

eger fade olayının kalkmasını ısteyen arkadaslar olursa kaldırabılırız tabi... fade olayı sayfa yuklenırken beklemek yerıne sayfanın goze hos bı sekılde yavas yavas kaybolmasını saglıyordu hızla cok bı baglantısı yok yanı....

abı mukemmel oldu
jet hızıyla gelıyor sayfalar

yeter yahu oynamayın bir o bir bu valla alışmak zaman alıyor ama bu güzel oldu eline sağlık DARK

Dark_Angel' Alıntı:
eger fade olayının kalkmasını ısteyen arkadaslar olursa kaldırabılırız tabi... fade olayı sayfa yuklenırken beklemek yerıne sayfanın goze hos bı sekılde yavas yavas kaybolmasını saglıyordu hızla cok bı baglantısı yok yanı....

hizla bi baglantisi yok zaten de ie'de bzn sorun yaratior cok rastladm pespese hh pencere acinca ie kilitlenior fade olunca

eger gelırse öle problemler kaldırırz fade'i :)

buarada bu skıne benımde gozum cok alıstı hem cok sade hemde cok kullanıslı dımı kady ;) artık skın dıyıp durmazsın umarım :p

evet dark eline saglık çok hızlandı FORUM

Fade ile ilgili su an bir problem yok benim çok hoşuma gidiyor..estetik açıdan :D

bosu bosuna operayı sıkıstırıyodu forum
sımdı mıs gıbı
ohh sonunda

gercekten guzel olmus bende bi sorun olmdi walla mumkunse kalsin

guzeL 0Lmus hemde hizLİ :) eLine sagLiq bu seferkisi kaLici oLa bari :p

imzamdaki mavi tonu daha güzel yap bak ...:D

evet sayfalar hızlandı ama banner işi uymadı bu seferde bannerın sol tarafındaki turuncu mavi olsa daha uyumlu olurdu...

spsyense sende bannere taktın yani, yap abi daha iyisini onu koysunlar :D,
imzanda yakıyo bu arada toplam kaç saatte yaptın :D

:D bilmem valla 3. layerdan sonra saymayı unuttum :D ama harbi yaw ben taktım bannera :D

Geri