!!! Yeni Sezonun İLk Bombasını Biz Patlattık !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benıde yazda bnm bıldıgım onlıne oynamak ıcın lisanslı pes 2009 gerekıyo gerekmıosa BENIDE YAZ : ))))

Arkadaşlar bir takımda 2 kişinin oynaması serbestse (yanı benle kuzenım aynı takımda oynamamıza ızın werırsenız) turnuva finalinde kaybeden arkadaslara 1 aylık rapid pre hesabı hedıye :D :cool:

iyi düsünmüssünüz tebrikler ederim

benim isletim sıstemı wista sorun olmazsa oynarım bıde 15 austosta boluya gıtcem ew tutmaaa tam tarıhın bellı olması lazım..nezaman baslar bu turnuva

benim isletim sıstemı wista sorun olmazsa oynarım bıde 15 austosta boluya gıtcem ew tutmaaa tam tarıhın bellı olması lazım..nezaman baslar bu turnuva

15 Ağustos Son Katılım. Eğer Oynayacak Kişi Çıkmazsa İptal Olabilir Diğer Türlü 15 Ağustos Sonrasındaki 1 Hafta İçinde Başlar...

15 Ağustos Son Katılım. Eğer Oynayacak Kişi Çıkmazsa İptal Olabilir Diğer Türlü 15 Ağustos Sonrasındaki 1 Hafta İçinde Başlar...

tamam ben ayarlamaya calısacagım anlattıklarını senı de ekledım bı kabul etsen msn de..su port ısını hallederız fılan..sonrada turnuva baslamadan donebılırsem.ıns 15 ınde gıdınce 1 hafta ıcınde donerım..ozmn oynarım donemezsemde 3 0 hukmen yazarsınız artık:D

ayarlayabilirsem bu akşam bende pese katılacağım :D anlatımda süper bu arada teşekkürler

Çok iyi olmuş ya gerçekten ben hemen kayıt yaptırmam lazım ödül falan varmı( acım ondan valla ) arkadaşalar Hackhell olarak bişeyler koyun artık veya katılanlar bişeyler toplayalım daha zevkli olur bence tabi:D:D:D

yapamadım sertifikayı yüklerken böyle hata veriyor sonra sertifika yüklendi diyor ama yinede olmuyor.bu arada windows 7 64 bit kullanıyorum
2wdpyk6.png

yapamadım sertifikayı yüklerken böyle hata veriyor sonra sertifika yüklendi diyor ama yinede olmuyor.bu arada windows 7 64 bit kullanıyorum
2wdpyk6.png

Windows 7 + 64 Bit Olması Büyük Olasılıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri