Yeni Resim Uplad Sitesi (Lüten Burayı Kullanalım)

qweqqq

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Size Yeni Kurmuş Olduğum Resim Yükleme Ve Paylaşma Sitesinden Bahsetmek İstiyorum

www.imagesvirtual.com

Sitemizin Özellikleri;

-Sitemize İstediğiniz An Resim Yükleye Bilir ve Forum Sitelerinde E Mail Olarak Veya Html Kodu Olarak Paylaşabilirsiniz

-Sitemiz Hoş ve Sade Görünüş ve Pratik Yapısıyla Siz Kullanıcılarımıza Hitap Etmektedir

-Sitemize Üye Olmaksızın Aynı Anda 5 tane Resmi Yükleyebilirsiz

-İseterseniz Sitemize Üye Olup Galeri Oluşturabilirsiniz

Galerineden Bahsedeyim;

-İsterseniz Galerinizi Bir Depo Olarak Kullanıp Resimleri Yedekliyebilirsiniz

-Yüklediğiniz Resimleri Kendi Bilgisayarınızda Olmadığınız Zamanlar Görebilir İstediğiniz Pc ye İndirebilirsiniz..

-En Önemli Özelliğimiz İse Gizlilik ve Güvenlik Olduğu İçin Özel Resimlerinizide Güven İçerisinde Saklayabilirsiniz ve Siz Paylaşmadığınız Taktirde Hiç Kimse Resimlerinizi Göremez...

Sitemizde Hergün Yedekleme Olduğundan Herhangibir Teknik Arıza veya Hacker Saldırısında Resimleriniz ve Üyelik Bilgileriniz Silinmez Ayrıca Resimlerin Saklı Tutulduğu ve Olağan Üstü Güvenli Bir Yapıda Bulunduğu İçin Resimlerinizin Ele Geçme Olasılığı İmkansız Denecek Kadar Az..

Çok Kısa Zaman Süreci İçirisinde Sitemizi Türkçe Olmak Üzere Bir Çok Dilde Görüntüleyebileceksiniz

www.imagesvirtual.com Sizide Görmekten Mutluluk Duyarız.
---------------------------------------------------------
Hüseyin S.

Hertürlü Soru ve Sorunlarınızı Cevaplamaktan Mutluluk Duyarım

İletişim;

Msn - E Mail:
[email protected]

E Mail:(Bu Adresten Geç Cevap Verilebilir 1. yi Kullanmanızı Öneririz)
[email protected]

GSM:
05064935311

Özel Notlar;

Resimler Rastgele Paylaşılmadığı İçin Adult Resimler Paylaşılabilir..

Şuan İçin Sede jpeg,gif ve png türündeki Resimleri Yükleyebiliyorsunuz Arkadaşlar Diğer Formatlarda Resim Yükleyebilmeniz İçin Olağan Gücümüzle Çalışıyoruz

SİTE HİÇBİRŞEKİLDE KAPANMAYACAKTIR ARKADAŞLAR BUNUN GARANTİSİNİ VERİYORUM

Türkçe Dilli Olanı Haftaya Açılıyor Arkadaşlar

dai ii güzel hoş fakat bi süre sonra site gümlerse bizim yüklediğimiz resimlerde gümleyecek
sonra bi mod gelip resimler ölmüş çöpe diyecek...

kalıcı olması dileğiyle...

hmm GüzeL KuLLanaLim ;)

Helal olsun.Daha nice calısmalarını bekliyoruz basiclife.

Resimlerin Kaybolmama Garantisini Veriyorum Arkadaşlar Zaten Hertürlü Tehlike İçin Hergün Yedek Alıyorum

Hadi, bitir bakalım trafiği :pp

Daha kaliteli bekler Basic kardesim tasarımnı yapayım istersen index.

sitenin resim ömrü benim için önemli. 2 gün sonra resimler ölürse konulara yazık olur.

kullanalım bakalım. başarılar dilerim. hayırlı olsun.

Arkadaşlar Resimler Asla Silinmiyor Emin Olabilirsiniz Sürekli Yedek Aldığım İçin Site Çökse Dahi (ALLAH GÖSTERMESİN) Resimleriniz Kaybolmuyor

Geri