anti_06.x
Banned
- Reaction score
- 0
hackhell.com Forumlarına 1 yılı askın suredir. katılıyor ve paylaşım elimden geldiği kadar yapıyorum. ama su sıralar bakıyorumki ya yapılan paylaşımlar eksik yada verilen linkler çalışmıyor. Yeni bir paylaşım YOK herkez bir yerlerden bulun paylaşım yaptığını sanıyor ama ne arkasında ne duran var.. Nede sorunlara yardım edecek kimse. Admin arkadaslardan özür dilerim ama onlarda hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Konuları Kontrol malesefki Sıfır. Konuların kontrol edilmesi ve bozuk eski ve çalışmayan konuların silinmesini rica ediyorum. Yeni Ne var ? diyorum çünkü Yeni hiçbirşey YOK. Arkadaslar uye sayısı cok guzel ama konu sayısına bakıyorum 368,072 adet gozukuyor ama baksanız 10 tanesi ya işe yarar yada yaramaz. sizden ricam paylaşımlarınızı kontrol edin ve biraz yenilikçi olalım. FORUM KİRLİLİĞİ Yaratmaya hiç gerek yok. Konular Tekbir başlık altında ama dağılmış bir şekilde. Admin ve FORUM sorumlularından ricam biraz temizlik yapılması. Paylaşım yapan arkadaslardanda Lütfen yapılan paylaşımları Kontrol etmeleri ve Sağlam ve eksiksiz paylaşım yapmalarını rica ediyorum. Unutmayınki yapılan paylaşımlar eğitim amaçlı olduğu kadar bilgilendirme amaçlıdır. Lütfen Kirlilik Yaratmayalım. YANLIŞIM VARSA ÖZÜR DİLERİM Hepinize Saygı ve Sevgilerimle Anti_06.X