Yeni Messi, LiverpooL'u Yıktı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Liverpool'u Jovetic yıktı!

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda İngiliz devi Liverpool'u konuk eden Fiorentina, Jovetic'in golleriyle rakibini mağlup etti: 2-0!

fio_liver10.jpg

-FİORENTİNA: 2 - LİVERPOOL: 0

Stat: Artemio Franchi

Hakem: Felix Brych

Fiorentina: Frey, Comotto, Dainelli, Gamberini, Gobbi, Marchionni (Dk. 90 De Silvestri), Zanetti, Montolivo, Vargas (Dk. 75 Jorgensen), Jovetic, Mutu (Dk. 83 Donadel)

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua (Dk. 72 Babel), Benayoun, Gerrard, Lucas, Fabio Aurelio, Kuyt (Dk. 80 Voronin), Torres

Goller: Dk. 25 ve 37 Jovetic

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 2. hafta mücadelesinde İtalyan temsilcisi Fiorentina, İngiliz ekibi Liverpool'u konuk etti.
İlk maçında deplasmanda Lyon'a 1-0 yenilen ev sahibi, gruba 1-0'lık Debrecen galibiyetiyle başlayan rakibini, ilk yarıda Jovetic'in attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonucun ardından iki takımın da puanı 3 olurken, Fiorentina averajla grupta iki maçını da kazanan Lyon'un ardından 2. sıraya yerleşti.

logo2.png

Gorcuff içinde aynısını diyorlardı .
:durdurun
Bıraksınlar her topçuyu Messi ile karşılaştırmayı .

Liverpool'un dandik defansı var .
Her maçta gol yiyorlar .
İtalyan takımından 2 gol yersen daha da gol mol atamazsın .
Orası Premier Lig Değil .
O takımda Stoke City - Hull City vs değil .

Adamın attığı bir golde bariz kaleci hatası var .
Biraz balık gol attı .

Türk basını böyle işte Arda ile Messi'yi kıyaslayanlardan farklı birşey beklenmez
:D

EdiT :

Sen galiba Jovetic in başka hiç bir maçını izlememişsin :D

Ben senin izlediğinden daha çok maç izliyorum o konuda şüphen olmasın .

Sen galiba Jovetic in başka hiç bir maçını izlememişsin :D

beter olsun livirpul.

Tesadüff Fiorentina - Liverpool İle 10 Maç Yapsın 1 Tanesini Kazanır Ancak Buda Ona Denk Gelmiş..

Gorcuff içinde aynısını diyorlardı .
Bıraksınlar her topçuyu Messi ile karşılaştırmayı .

Liverpool'un dandik defansı var .
Her maçta gol yiyorlar .
İtalyan takımından 2 gol yersen daha da gol mol atamazsın .
Orası Premier Lig Değil .
O takımda Stoke City - Hull City vs değil .

Adamın attığı bir golde bariz kaleci hatası var .
Biraz balık gol attı .

Türk basını böyle işte Arda ile Messi'yi kıyaslayanlardan farklı birşey beklenmez
:D

EdiT :

Ben senin izlediğinden daha çok maç izliyorum o konuda şüphen olmasın .

Şüphem olmasın tamam da Messi kadar olamasada çok büyük bir oyuncu olabilir tabii sakatlık yaşamassa . . .

Herşeye Bir Bahane BuLabiLirsiniz, Bende Derim Messi Büyük FutboLcuysan Arjantin'i Dünya Kupası'na Götür O Zaman, Neden Dünya Kupası ELeme Grubunda 5. Sırada Takımın Diye SorarLar Adama, Herşeye Bir Bahane BuLmaktansa OyuncuLarı ALkışLamayı Da BiLeLim, 20 Yaşındaki Bir Oyuncu LiverpooL'a 2 GoL Birden Atıyorsa Bu ALkışLanmaya Değerdir, Messi Denmesi Abartı BiLe OLsa...

Geri