Yeni Lider GaLatasaray

Novace

New member
Reaction score
0
Yeni Lider GaLatasaray.

Dünya üzerinde günde yüz milyonlarca kişinin ziyaret ettiği sanal sosyal aktivite sitesi Facebook'da futbol takımları arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Kayıtlı kullanıcıların tuttuğu takımları üst sıraya taşığı sitede Galatasaray liderliğe yükseldi.

2vct2ec.jpg

Takım ve sporcuların hayranlarının üye olmasıyla oluşan sıralamada Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin liderliğine son verdi. Uzun süredir iki takım taraftarı arasında tatlı bir rekabete sahne olan oylamada, Galatasaray taraftarları son haftalarda yaptığı atakla F.Bahçe'yi geride bıraktı. Facebook'da Galatasaray Kulübü'ne üye taraftar sayısı 1 milyon 364 bin 634'e ulaşırken, sarı-lacivertli kulübe üye taraftar sayısı 1 milyon 326 bin 685'de kaldı. F.Bahçe'den uzun süre sonra sıralamaya katılan sarı-kırmızılı takımın taraftarları, böylelikle dünyanın sayılı internet sitelerinden Facebook'da ezeli rakiplerine şu anda yaklaşık 40 bin kişi fark attı.

Uzun süre 'Facebook'daki en büyük spor kulübü' sloganını kullanan Fenerbahçe taraftarlarının, Galatasaraylı taraftarların bu atağına nasıl cevap vereceği merak konusu oldu.

Galatasaray'ın dünya çapında liderliğe oturduğu sıralamada, İngiltere'nin Manchester United kulübü üçüncü, İspanya'nın Barcelona kulübü dördüncü ve İtalya'nın Juventus kulübü beşinci sırada yer alıyor.

Kaynak

O 1 milyon 364 bin 634 KİŞİDEN BİRİSİDE BENİM
gulumseCocuk.gif

başka kimin olması beklenebilir ki! neden galatasaraylı olmuşum sorusunu kendime sorduğumda her zaman cevabını verirken içimde çok mutlu oluyorum çünkü galatasaray bir ekol klubu olabilecek tek türk takımıdır da ondan

ben ve pek çok Fenerbahçeli arkadaşımın facebook'u yok sonuçta her taraftarın bu oylama da yer almadığını düşünürsek;

güzel düşünce evet hoş olmuş ama bunu kesin bir doğru olarak kabul etmek saçma bence...

Sarıııııııııııı - Kırmızıııııııııııııııı
En Büyüüüükkkkkkk
Cim Booooooooommmmm

Biraz önce bir 100 kişiye fenerbahce davetiyesi gönderdim =)

birde şu kadıköyde feneri dağıtırsak her alan da şampiyonluğumuzu ilan edicez

ben ve pek çok Fenerbahçeli arkadaşımın facebook'u yok sonuçta her taraftarın bu oylama da yer almadığını düşünürsek;

güzel düşünce evet hoş olmuş ama bunu kesin bir doğru olarak kabul etmek saçma bence...

Ben ve benim gibi birçok Galatasaray'lı arkadaşımın da Facebook'u yok. Naapcaz o zaman?.. :gulumseCocuk:

her sıraLamada,ankette gs önde gözüküyor ama hep bahane buLuyoruz..
uefa aLınana kadar fb daha öndeydi ama son bi kaç yıLdır gs'nin çok büyük bir üstünLüğü var emin oLun..
her anket aynı sonucu gösteriyor..

CLon ÜyeLikLerLe Sayıyı Arttırmak Mümkün ELbette Ama Bir Gerçek Var Ki Türkiye'de Ve Avrupa'da Türk TakımLarından En Çok Tanınan Ve Sempati DuyuLan Takım GaLatasaray Bunu Bazı KesinLer Göz Ardı Etmeye ÇabaLasa Da Dikkat Ederseniz Türkiye'de Lobisi En GüçLü Takım GaLatasaray'dır, Neden GALATASARAY TÜRKİYE'DİR DeniLdiğini De Düşünmek Gerek, Orada İnce Bir Mesaj VeriLiyor AsLında =)

her sıraLamada,ankette gs önde gözüküyor ama hep bahane buLuyoruz..
uefa aLınana kadar fb daha öndeydi ama son bi kaç yıLdır gs'nin çok büyük bir üstünLüğü var emin oLun..
her anket aynı sonucu gösteriyor..

Kesinlikle haklısın, tartışmaya bile gerek yok.

facedeki grupta bir kez sayfamız hacklendi bir kez de fenerliler manu.yla birleşip topluca galatasaray sayfasını şikayet edip kapattırmasına rağmen 50 günde feneri geçtik ve farkı açıyoruz :):):):)

Tamamda..Yinede BeşiktaşLıLar FenerbahçeLiLerin Hepsi Facebooka Üye Mi Acaba?
Doğru Tespit OLabiLir Ama Gerçek RakamLar OLamaz..

Gezerken şöyLe iLginç bir ayrıntıya takıLdım.
8zi70k.jpg

Resim antu'dandı sanırım yanLış biLmiyorsam.Başka bir sitedende oLabiLir yanLış oLmasın.

Geri