Yeni komşumuz kürdistan

sen millet vekili secimleriyle cumhur baskanini niye karistiriyorsun simdi ? adamlar televizyonlarda canli canli gostermedilermi yanmis oy pusulalarini onlardami yalan ? dogru simdi o basin sahte goruntu koymustur ? secim zamani bos arsayi ev apartman diye gosterip secmen koyan hukumet ortaya cikmadimi bunlar canli ve kanli...

videoda var dedin izle öyle yorum yaz dedin izledim ve o mel'un kelimeyi telaffuz etmiyor , sadece Kanal D etti diyor , nasıl inanayım Kanal D ye... dedim bir açıklama gelmedi senden, yok kastetti filan a yatma sonra ben ağzından duydum dedin...
madem video koyuyorsun bir şey iddia ediyorsun arkasında dur ...
ben çamur atam da olmadı izi kalır siyasetinden vazgeçin artık...

ve de bırakın şu oy çalındı ayaklarını ya , komik oluyor her parti diğerini hırsızlıkla itham ediyor hep de fasa füso...

%47 gibi bi oy aldı AKP , halk 367 olayına kızdığı için , aha da yazıyorum bugün halka sorulsa gene Abdullah Gül der bunu siz de biliyorsunuz ...

ya neyi tartışıyonuzki ermeni tasarısını geçiren geçirten bu hükümet bi de kayıkçı dögüşü yapıyolar tasarıyı kabul eden ülkelerle israilede van munute dedi heli kopder uçak ne varsa gene onlardan almadımı en kaliteli suyumuzu verdik içip içip kuduruyo adamlar
inanmayan kaynak isdeyen arkadaşım sen gazete haber dinlemiyonmu al sana kaynak

Kürt medyası: Gül, ?Kürdistan? kelimesine vize verdi - Milliyet.com.tr

Kaynağı doğru verememişsin de Milliyet in kendi yazarı Gül demedi dedirtmeye çalıştık gene de demedi diye açıklama yaptı

Su vermedik , su sattık
Silah aldığımız doğrudur fakat bu askeriyenin isteğiyle gerçekleşir , der ki askeriye şu model daha uygun , raporlarını sunar devlete devlette temin eder...
Ermeni Tasarısı dediğin şey ne ya , açsana biraz , sınırları açtık evet yakında Ermenistanın iç ticareti dahi bizim elimizde olacak , zaten şu anda beyaz eşya da bize bağımlılar...

vk arkadaş boşuna uğraşma bunların işi gücü b.k atmak

hehe de çık işin içinden

Geri