yeni itiraflar..kopun millet:)

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Az gittim uz gittim
yeni itiraflar..kopun millet Aniden yanıma gelip konuşmaya başladı tam ona göreymişim şöyle iyi böyle güzelmişim... Lafını kestim "Eskiden 166 masal servisi vardı hani arardık da masala alakasız bir yerden başlardı istediğimiz yerde bitirirdik. Hatırladın mı?" dedim. "Aaa evet hatırlamaz olur muyum çok arardım." dedi. "O zaman sana iyi günler!" dedim uzaklaştım. ))))))))))

Şaşkın
Bu aralar biri ergenliğe girmeye biri de emeklemeye çalışan iki kızın şaşkın annesi kumandayla simbiyoz yaşanan bir adamın kızgın eşiyim. Hayrolsun!

Doğum kontrol hapı
Geçenlerde bir iş arkadaşım yanlışlıkla karısının doğum kontrol hapını kullanmış. E tabii bünye o hormona alışık olmadığı için yaklaşık 1 hafta ayaklarımın altı yanıyor sıcak basıyor ve huzursuzluk gibi şikayetleri mevcuttu. Her fırsatta bizi artık daha iyi anladığını ifade etti. Ara sıra kocama da yanlışlıkla(!) versem mi acaba? )))))))))))))))))

Meslek hayali
Küçükken zamanımızın meşhur artistleri ve şarkı sözlericılarına özenip hep dansöz olmayı hayal ederdim. 3 kelimeden oluşan şarkı sözlericı isimlerinin popüler olması sebebiyle ismimi bile belirlemiştim. Eğer şarkı sözlericı olursam ismim "Ece Nur Bige" olacaktı Aşkın Nur Yengi'den özenmiştim. Dansöz olsaydım eğer "Ahu" ismini tercih edecektim Ahu Tuğba'ya istinaden. Nedense "Dansöz Ahu" ismi çok janjanlı ve havalı gelirdi bana.

Yastığım bile yok
Arkadaşımın yastıkla sevişen köpeğine bile imrendim ya daha da kendime diyecek bir söz bulamıyorum. Bravo bana! ))))))

Etki tepki
Babam emekli oldu annem iş aramaya başladı!

akar yolcu
Şehirlerarası yolculukta en önde şoförün hemen arkasındaki koltuklarda yanımda oturan teyzeye sesleniyorum: Teyzecim lütfen bundan sonra yolculuk esnasında birşey içme içeceksen de lütfen dökme hadi insanlık hali döktün diyelim bari şoförün omzuna dökme. Hadi şoförün omzuna döktün madem ısrarla adamcağızın üzerini silmeye kalkıp direksiyon hakimiyetini kaybettirme. Ölüyorduk neredeyse ya!

Seks oyunları
Gündüz TV programından 'Seks oyunları' adlı bir film işaretlenir. Filmin konusu aslında adı kadar iddalı değildir. Gece beğenirsek izleriz düşüncesi ile işaretli durmaktadır. Ama gece çat kapı kayınvalide gelir. Herkes ekranda dizi izlerken malum yazı çıkıverir: "İşaretlediğiniz 'Seks oyunları' adlı film birazdan başlayacaktır." Sonra herkes evler dağılır. Bu olay unutulmaya çalışılır.

Bahtsız
Sen iş görüşmesine gel konuşma sırasında yapmacık güleyim derken gayet sesli ve ardından kokulu bir gaz çıkar. Onca kariyer çaban da o an "yel" olsun gitsin. ))))))))))))))))))

Süt baba
Yazın plajdayım. Yanımdaki şezlonglarda 4-5 yaşlarında çocukları olan bir çift oturuyor. Çocuk yere oturmuş kumları eşelerken "Baba sen annem olsaydın ya..." diyor. Baba okuduğu gazeteden başını hafif kaldırıp "Neden?" diye soruyor. Çocuk kuma dalmış umarsızca "Hiiçç senin memelerin daha büyük daha çok süt içerdim." cevabını veriyor. Göz ucuyla bakıyorum çocuk haklı gerçekten.

GDO
Annemin son zamanlardaki erkeklerin kadın meslektaşlarına karşı taciz haberlerine yorumu: "Hormonlu beslenmekten azdılar başımıza taş yağacak."))))))))))))))))))

Uyku modu
Uyumaya hazırlanıyordum. Tanımadığım bir numara aradı. Açar açmaz "Lütfen kapama" diye yalvarmaya başladı. Beni çok sevdiğini büyük eşeklik ettiğini anlatmaya başladı. Askere gidip geleceğini döner dönmez iyi bir iş bulup evleneceğimizi bana çok iyi bakacağını çok mutlu olacağımızı hatta ikiz çocuklarımız olacağını anlatmaya başladı. Sabah kalktığımda telefon yatağa düşmüştü. Eh zaten uyku modundaydım bir de masal anlatan olunca dayanamayıp uyumuşum.

Asabi
Arkadaşımın papağanı var ve annesi tüm gününü onunla geçiriyor. Emekli ve her gün evde olan babasının ise zaman içinde buna tahammülü kalmıyor. Karısının evde olmadığı bir gün kafesin üzerine örtü örtüyor. Neymiş papağan yalnız kalmaya alışsınmış. Dışarıdan gelen kadının ilk işi söylenerek örtüyü açmak oluyor. Bir de ne görsün? Papağan hırsından tüm tüylerini yolmuş. Kadının üzüntüden gözleri dolarken kocasının bizi kopartan yorumu geliyor. "Eninde sonunda birimiz saçını başını yolacaktı zaten isabet olmuş".)))))))))))))))))

Neler yemişler
Oğlum okul gezisiyle bowling oynamaya gitti. Oyun oynadıktan sonra yemek de yemişler. "Ne yediniz?" diye soruyorum. Sayıyor; "Hamburger ayran peçete..."

Trafik canavarı
Kadınlara ehliyet verilmemesi gerektiğini bugün bir teyze bisikletle trafiği katlettiğinde anladım.

Temizlik
Gece kocamla ateşli bir sevişmenin tam ortasındayız üzerimizdeki kıyafetleri yavaş yavaş çıkartırken kendimi birden bire "Ooo burada bir makinalık kıyafet var!" derken buluyorum ve kocamın şaşkın bakışına maruz kalarak yatağın yolunu tutuyorum. Kıyafetler mi? Yatağa yattıktan sonra içime sinmiyor kalkıp bir güzel makinaya atıp çalıştırıyorum canım kocam ise çoktan uykuya dalmış oluyor. Yaşasın temizlik. )))))))))))))))

Boncuk gözlü
Yeğenin sünnetinden 1 hafta sonra yeğenime soruyorum "Nasıl yakışıklı oldu mu seninki?" diye. El cevap: "Evet dayı gözü açıldı boncuk gibi çıktı çok güzel duruyor..."

Kalem gibi
7 yasındaki yeğenimin sünnet anı; ben kollarından bastırmış yatakta sabit tutmaya çalışıyorum bizim küçük iki gözü iki çeşme ağlayıp çığlık atıyor sünnetçi de işini yapmaya çalışıyor. En sonunda durumu kabullenmek zorunda kalan yeğenden günün sözü geliyor: "Peki tamam ama en azından dayı söyle bari de şöyle kalem gibi sivri yapsın ucunu; ben öyle istiyorum."

Kalem gibi
7 yasındaki yeğenimin sünnet anı; ben kollarından bastırmış yatakta sabit tutmaya çalışıyorum bizim küçük iki gözü iki çeşme ağlayıp çığlık atıyor sünnetçi de işini yapmaya çalışıyor. En sonunda durumu kabullenmek zorunda kalan yeğenden günün sözü geliyor: "Peki tamam ama en azından dayı söyle bari de şöyle kalem gibi sivri yapsın ucunu; ben öyle istiyorum."

Ahahaha hepsi güzel ama sonuncusu mükemmel..! :)

Temizlik
Gece kocamla ateşli bir sevişmenin tam ortasındayız üzerimizdeki kıyafetleri yavaş yavaş çıkartırken kendimi birden bire "Ooo burada bir makinalık kıyafet var!" derken buluyorum ve kocamın şaşkın bakışına maruz kalarak yatağın yolunu tutuyorum. Kıyafetler mi? Yatağa yattıktan sonra içime sinmiyor kalkıp bir güzel makinaya atıp çalıştırıyorum canım kocam ise çoktan uykuya dalmış oluyor. Yaşasın temizlik. )))))))))))))))

Boncuk gözlü
Yeğenin sünnetinden 1 hafta sonra yeğenime soruyorum "Nasıl yakışıklı oldu mu seninki?" diye. El cevap: "Evet dayı gözü açıldı boncuk gibi çıktı çok güzel duruyor..."

Kalem gibi

koptum bunlara :durdurun :clap :durdurun

Geri