Yeni Hocamız %90 Belli Oldu

ben öküzün altında arıyorum buzagıyı.1 tane haksız penaltı çalındı lehimize bir bardak suda fırtınalar kopardınız..szin bu yaptıgınızı biz yapsak cinayet sebebi..KAYSERİ nin ne iddaası vardı ligde!

geLecek Tek kişi Getafe ' nin Teknik Direktörü.!:goz:

Abdullah avcı gelmiyor kimse dinazor altında kuş aramasın ortada bir haksızlık varsa maçın 10 saniyesinde sarı kart verilebiliyorsa... yorumsuz

ѕσηυη¢υ;2815798' Alıntı:
ben öküzün altında arıyorum buzagıyı.1 tane haksız penaltı çalındı lehimize bir bardak suda fırtınalar kopardınız..szin bu yaptıgınızı biz yapsak cinayet sebebi..KAYSERİ nin ne iddaası vardı ligde!

size 1 tane haksız penaltı çalınmadı maçı kayseriden aldılar direk fenere verdiler kendinizi kandırmayın ayrıca burdaki konunun amacı gs-fb tartışması degil sadece yeni hocanın kim olacagı hakkında bilgi vermek o yüzden ortalığı karıştırmanın gereği yok. hem galatasaray topicinde bi fenerlinin işi ne ola ??? neyse sözüm budur amaç sadece yeni hocanın kim oldugunu söylemek

he bide ayrıca bi arkadaş abdullah avcı fenerli degilmi diye sormuş. ne farkeder fenerli olsa trabzonlu olsa adam ii hocaysa yeterlidiri yani bırakalım artık böyle dar fikirleri

amacım kayseri maçını buraya taşımak değil zaten izah etmekten yoruldum..diger arkadaşa verilmiş bir cevaptı..

sorun 2 hafta sonra kendi evinde Galatasaray ile maçı olan bir teknik adamın Galatasarayın başına geçmesinin %90 olmasıdır..aynısını biz yapsak siz ne derdiniz diye soruyorum...

ѕσηυη¢υ;2816003' Alıntı:
amacım kayseri maçını buraya taşımak değil zaten izah etmekten yoruldum..diger arkadaşa verilmiş bir cevaptı..

sorun 2 hafta sonra kendi evinde Galatasaray ile maçı olan bir teknik adamın Galatasarayın başına geçmesinin %90 olmasıdır..aynısını biz yapsak siz ne derdiniz diye soruyorum...

2 hafta sonra maçımız var kazanamıcaz diye cok korktuk onun için elimizdeki hocayı gönderip 2 hafta sonraki rakibimizin hocasına talip olduk. ozaman ben adnan polatın yernde olsam bu hafta ersun yanalı getiririm sonra gönderir avcıyı öyle alırım daha mantıklı yani. bırakın artık bu paranoyaları allah aşkına

Geri