dolucana
New member
- Reaction score
- 0

Site daha yeni açılmış ben de yeni üye oldum. Bu yüzden ayrıntılı bilgi aktaramıyacağım şimdilik.
Şimdilik bildiğim puan kazanma yöntemleri şunlar:
1)Üye davet etme
2)Haftalık görevleri tamamlama ki sanırım bunlar çok puan veriyor
3)Ve açık arttırmalara katılma.(gerçek parayla değil puanla katılıyorsunuz açık arttırmalara)
Daha yeni açılmasına rağmen bir sürü hediye dağıtmış bi tane resim buldum ipod touch kazanmış birinden(talkprizes'dan cutiemimi09), onu koyayım:

Buda videosu:
YouTube - fribiz unboxing proof of my Ipod.wmv

Büyük hediyeler zor olabilir ama ufak hediyeler de var: usb bellek, t-shirt, dvd ler... Bunları almak daha kolay. Yani eliniz boş dönmeyeceksinizdir. Bende yeni üye oldum ama birlikte öğrenicez nasıl bişeymiş.
Bu tür ufak rakipler umarım lockerz'ın aklını başına getirir. Artık redeemden redeeme gircem lockerza.
Üye olmak isteyenler benim referal linkimi kullanırlarsa sevinirim:
Fribiz - get yours
Bu arada facebook üzerinden kayıt yapıyor o yüzden facebook hesabınızın olması lazım. Üyelik zor değil, bikaç kere kabul et e basın. Kullanıcı adınızı girin şifrenizi girin. Diğer bilgileri facebooktan alıyor zaten. Sanırım bunu fake üyelikleri azaltmak için yapmışlar. Güzel mantık.
Yeni Haber: Lockerz gibi Fribiz de ücretsiz olarak dünyanın her yerine gönderim yapıyormuş.