Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

• EveT

Kullanılan: 50 25.5%
  • HaYıR

Kullanılan: 43 21.9%
  • Düzenlemelerle güzel olacağına inanıyorum

Kullanılan: 38 19.4%
  • Eski haline dönsün mümkünse

Kullanılan: 62 31.6%
  • İlgilenmiyorum / FikriM y0K

Kullanılan: 3 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    196
Düzenlemelerle güzel olacağına inanıyorum

Ya tasarım olarak ok alışırız ama arka plaa rengi hiç olmamış
Gözleri yoruyor bu 1
sanki hhde değilde başka bir forumdaymışım hissini veriyor 2 ki bu çok önemli, yönetimin dikkatine
sanki insanı kendinden uzaklaştırıyor
belki alışılmadığındandır ama dile kolay 1.5 yıldır gördüğümüz görüntü bir günde değişmiş alışmak kolay değil
tabi birde 3-4 yıllık arkadaşlar var

Inan her tema degistiginde ilk bu tepkiler geliyor yildiray. Sonrasinda insanlar alismaya basliyor ve tema tekrar degistiginde eskiyi ariyorlar : )

Son 2 hackhell temasinda da ayni seyi gozlemlemistim bunda da degismedi : )

Zamanla alisacagiz benim hosuma gitti : )

eski haline dönsün ya bu ne böyle regi değişsin bari

" Eski haline dönsün mümkünse "
ve
" hayır " şıkları aynı kapıya cıkıyor bence
oylar bölünüyor

ben eskisinden yanayım

Inan her tema degistiginde ilk bu tepkiler geliyor yildiray. Sonrasinda insanlar alismaya basliyor ve tema tekrar degistiginde eskiyi ariyorlar : )

HH' in diğer temalarını bilmiyorum ama birbirine yakın şeylerdir.
Alışmanın ötesinde dar geliyor insana..

Bakalım hackhell için en iyisidir inşallah

biraz karanlık mı ne sanki

Tamam onu anladıkta, diğer forum sitelerinden pek farkı kalmamış
Artı siyah renk boğuyor en azından daha iç açıcı bir renk olsaydı bari

Yok dai beni bu tema hiç açmadı sizi bilmem, eskiden forumdan çıkamazdım ama bu gün maalesef öyle değil

Tek böyle düşünen ben olmadığım belli oluyor
Günün bu saatlerinde online üye sayısı 2000 den aşağı düşmezdi şu an 700 ler civarında, ben gecenin 4-5 inde bile bu kadar az online görmemiştim

Düzenlemelerle daha güzel olacagına inanıyorum. Renk seçimi bencede kötü olmus ve tema bakımından da arkadasların dedigi gibi diğer forum sitelerine benzemis. Neyse her yönüyle alısmaya çalısıcaz.

Hayıııırrrrrr değişim benim icin harbiden şok etkisi yarattı tatil sebebiyle 1 haftalık uzaklaşmam nedeniyle formla ilgili bağlarımı kesmiştim taki bugüne dek form u actığımdaki karşılaştığım manzara sanki matem var izlenimini çağrıştırdı mümkünse eski kırmızı beyaz tonlarda olan dizayn gelsin ya da yeni bir dizayn bulunsun cünkü bu dizayn gözü yoruyor ve konuyla olan bağı koparıyor

eski haline dönsün ...

Eski haline dönsün mümkünse.... (Tema bakımından)

şimdi yeni bi grup acılır umarım ..

eski hackhellciler buraya :durdurun

üye olmak için mesaj bırakmanız yeterldir :D

+ cs bölümü kayıp mı ne ?
kaybolmayan cs istiyoruz :)

Eski Haline Donmesınden Yanayım..

hiç alışamadım karmakarışık geldi eski hali çok çok daha iyi

inşallah yarın değişir kafam karıştı bişey anlamadım forumda aradığım konuyu başka yerde buldum lütfen değiştirin

Diğer forumlar renk karmaşasına boğulduğu için ONLARA HİÇ ISINMAMIŞTIM.girmiyordum,.. teferruatlı bir yapı ve karmaşa doğuran bir grafik ile, gözü çok yoran bir biçim olmuş. Bence eski hali daha sade ama daha güzeldi. Keşke eski halinde kalsaydı diyorum kimse kırılmasın amA ,MALESEF öyle..

Geri