Yeni gelir kapısı bu olacaksa yandık!

A S M E N

New member
Reaction score
0
Youtube.com net dünyasına damgasını vurdu.Nete girince Youtube'a bakmadan çıkan kalmadı.Bir nevi farz.

Üstelik hakkında çıkan haberlerle gündemi elinde tutmayı da başarıyor: neredeyse Youtube'dan başka site yokmuş havası esiyor.

Başlarda içerdiği videoların silikliğini, ilgisizliğini hatırlıyorum da, çok gereksiz bir site olarak görmüştüm.

Hatta Youtube'un bugün geldiği noktaya, o zaman için, Meta Cafe'yi koymuştum.Fakat bugün ilgi alanımıza giren her konu ile ilgili bir video mevcut Youtube'da.

Hatta geçenlerde erkek arkadaşından ayrılan bir kızın, ayrılma nedenlerini anlattığı bir video izledim.İşte dedim, internette geldiğimiz nokta! Artık bir video ne kadar kişisel ve özel hayata ait ise o kadar alıcısı var.

Youtube da bunun farkında.Şimdi ekledikleri videolar karşılığında kullanıcıların siteden para alacağı söyleniyor.

İtiraf ediyorum, ben bu işi hayırlı bulmuyorum.

İşin içine para girince internet ortamında ne yapılmaz ki! Şu an bile yayınlanan videolar tartışma konusu olabiliyorken bir de bu işi ticarete dökeceğinizi düşünün.

Samimiyet, mahremiyet konuları bozuk paraya dönecek bu gidişle.

Ama umursayan yok.Gelsin paracıklar, diyor çoğunluk!

KAYNAK:Teknosarmal​

paranın bozamıca adam yaptıramıca şey yok
kültür satın alıyoruz nası bi kültürse her geçen gün özümüzden yozlaşıyoruz

Para icin mahremiyeti hice sayanlar nasıl rahat uyuyor onların karısı kızı bacısı anası yokmu ?

Para icin mahremiyeti hice sayanlar nasıl rahat uyuyor onların karısı kızı bacısı anası yokmu ?

VAR AMA BELLİ ETMİYORLAR ;)

Aslında çığ gibi büyüyen bir alan ve durdurmak oldukça zor...Dur demenin tek yolu insana insan olduğunu hatırlatmakla mümkün belkide..

day kardeşim
insan, insan olduğunun farkına varırsa, dünyada suç kalmaz
belkide herşeyin bitiş noktası budur

Geri