Yeni Ekran Kartı ve Ek RAM

Wolf_263

Banned
Reaction score
0
GIGABYTE GA-8I945GZME-RH adlı bir anakartım var.
Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve bu kart Nvidia yongalı olacak. Şu an olarak düşündüğüm Zotac 9500-GT(512 MB 128Bit). Acaba bu ekran kartı ile benim anakartım arasında sorun olur mu?
Anakartımın özelliklerine baktım ama bununla ilgili bir çıkarım yapacak açıklama olmadığı için bir sonuca varamadım.

Ayrıca bilgisayarımda OEM 1 GB 533MHz RAM var. Yeni alacağım Kingston 1GB 533MHz veya yine OEM markalı bir RAM ile sorun çıkarır mı?

Hiç ßi sorun oLmaz. ramdede ekran kartındada önerim kinqston ram aLma ßulaßilirsen a-data yada ocz aL daha iyi performans saqLar.

Öncelikle randımanlı calısması için aynı marka we bırbırıne yakın serı no'lu ramler onerırım dostum...Ama mevcut olanlada kullabılırsın...

ekran kartına gelince istanbulda o ekran kartını bulman bir mucize olur.Bulursan al ve arızaya girmesi için dua et böylece bir üst modeli para vermeden alırsın :D Ama benim tavsiyem bu ekran kartındansa piyasada daha iyi ekran kartları mevcut onlara göz at derim...

Ekran Kartı Olarak 9600Gt Daha Performanslı Olur. Hemde 256-bit.

Ekran Kartı Olarak 9600Gt Daha Performanslı Olur. Hemde 256-bit.

9600 Al Demekle Olmaz Kardeş 9600 ü Alır Çalıştıramaz Niye Normal Kasaların Üzerindeki Psu Yeterli Güç Sağlamaz Çalışsa Bile Donar Onun İçin Bi 9600 Aldı 180 Tlye Bide Psu Alır en Az 90 Tlye Bide Ram Alır Mecburen Adamın Ocaına İncir Ağacı Dikersin Bu Fikirle
Sen Al Kardeşim Zotac 9500 Gt Yi Kullan Gitsin En İyisi :D

Kardeş O Zaman Arkadaş Yardım İsterken Bize Her Özelliği Söyleyecek. Nerden Biliyon Adamın PSU'sunun 1000 watt olmadığını.

Geri