yeni ekran kartı alıcam ustalar yardım

hangi işlemci oyun için

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

lazbayram

New member
Reaction score
0
anakartım gıgabyt ga-8I915ME işlemci p4 3.00 ghz ram 1gb ddr oem marka bu sisteme uygun 512 mb lık ekran kartı hangisi şimdiden tşk ler fiyat önemli değil (pc express):clap

bendekiyle aynı sistem bendeki 8x ti ama olsun.bende yeni kart aldım x1650 pro iyi kart bu sisteme anca o gider.sen tabi 16x olanını al

crysisde nasıl iyimi bende atinin x550xt 256 mb var çok kötü be abicimi

pcı express yuvası war makinenın sınırları zorla HD bı ekran kartı al derim ben..

ati HD 3870 - HD 3850 olabılır idealdir fiyatı uygundur...

tama bilmiyorum ama çalışması grekir ATİ HD 4870x2 ekran kartıda alabılırsın... ÇOK ÇOK ÇOK iyi we on numara ekran kartıdır... piyasanın en iyisi hatta :D

hocam o kartlar o işlemci icin fazla iyi olmazmı bendede aynı sistem bir tek x1650 pro var 0 kasma ile crysis oynuorm orta mıydı yuksek miydi hatırlamıorm ama golge efektleri felan acıktı.

neden olsun canım sonucta performans istiyosan en ıyısı olucak ki tadını cıkarıcaksın ayrıca buna werdıgın paranın tadını cıkarabılırsın cunku uzun sure kullanabılrsın...

gelecegı olmayan bı ekran kartı almakmı mantıklı we makul yoksa sımdıkı oyunları calıstırması ıcın yeterlı bı ekran kartı almasımı sonucta yenı oyunlar cıkıcak oyle değılmı ??

GS 9500 nVidiA kullanıyorum gayet memnunum..Ama bir öneri verim sana sakın vista yükleme pc'ye :)

arkadas size bende p4 3.00 ghz ram 1gb ddr var diyor ,siz ona 4870'i oneriyorsunuz,hiç geregi yok, çunki sistemi o kartin gucunu kaldirmaz

ben sana daha hafif kart oneriyorum,tabii ki de daha ucuzunu

evet kardeş ebni anakartım 2005 anakartı atinin hd 3870 şiyle orantılı çalışırmı bilemiyorum

psu sunu bilmedigimiz icin yorum yaptik zaten.. bilseydik onu bende biliyorum onerilmeyecegini.. 3850 HD al bak keyfine o zaman..

oldumu? :)

arkadas size bende p4 3.00 ghz ram 1gb ddr var diyor ,siz ona 4870'i oneriyorsunuz,hiç geregi yok, çunki sistemi o kartin gucunu kaldirmaz

ben sana daha hafif kart oneriyorum,tabii ki de daha ucuzunu

iyide sistemle ekran kartının o kadar alakası yok (war ama werimli olucaktır) güçlü bi psu ile sorununu halledıcektır ;) ayrıca bu ekran kartını sadece bu makinada değil ileride yenıleyeceğı anakrtındada kullanabılır gelecegı dusunun dıyorum :D gunubırlık değil sonucta bunlara sureklı olarka para wermektense 2 yılda bı para wermek we rahat rahat kullanmak daha mantıklı...

iyide sistemle ekran kartının o kadar alakası yok (war ama werimli olucaktır) güçlü bi psu ile sorununu halledıcektır ;) ayrıca bu ekran kartını sadece bu makinada değil ileride yenıleyeceğı anakrtındada kullanabılır gelecegı dusunun dıyorum :D gunubırlık değil sonucta bunlara sureklı olarka para wermektense 2 yılda bı para wermek we rahat rahat kullanmak daha mantıklı...

anlatmaya calistigim buydu eger para var ise yeterli psu da alinabilir.. ileride bos kasa alip psu ile ekran karti oraya gecirilebilir..

psu sorun değil hıgh powerin 600 watı var
sorunum sadece şu ankartım eski olduğu için bu günün 512 mb lık ekran kartlarının hangisini kullanabilirim

iyi ,guzel de kardeslerim, ne geregi var o kadar parayi harcatmaya,sistemi eski ,kart aldiriyorsunuz ama dusunmek lazimki o kart 6 ay 1 sene icinde o da çokmus olacak,ben diyorum ki imkanin varsa komple degistir ,yoksa hafif bir kart al idarelik biriktirene kadar,ileride zaten degistireceksin

evet önerileriniz için çok saolun en iyisi dediğiniz gibi sistemi yenilemek olcak galiba sistemde karasızım ama amd mi intelmi kriterim oyunlar için

core 2 duo 2.93 ghz .. 2 gb ddr2 1066 uyumlu bir ekran karti ve ati 4870.. tavsiye ederim dostum..

o sana bagli,(paranin miktarina)

genellikle intel onde,ama Amd ile daha ucuza guzel birsey yapabilirsin,Phenom 2'ler hiç te fena degil

Geri