Yeni Datacenterimize geçiş işlemimiz tamamlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Eski servis sağlayıcımız Nixcon A.Ş nin kapanma kararından sonra 1.5 yıla yakındır çalıştıgımız firmamızdan istemeye istemeye de olsa ayrılmak zorunda kaldık. 1.5 senede kendileri ile edindiğimiz acı tatlı birsürü güzel anımızı geride bırakarak sunucularımızı yeni datacenter imiza taşıma işlemini bitirdik.

Acısıyla tatlısıyla 1.5 sene bizlere destek olan, tüm Nixcon çalışanlarına ve bu ani durumda bize yol gösteren ve yardımlarını bizden eksik etmeyen yeni servis sağlayıcımız Greyhosting çalışanlarına yardımları, ilgi ve alakaları için teşekkürü borç biliriz.

Mevcut dns lerımızın yeni iplerimize tam anlamıyla oturması kısaca telekom ayagında güncellenmesi 24 saati bulacaktır. Bu süre zarfında kimi üyelerimiz sitemize erişebilirken kimi üyelerimiz de erişim sorunu yaşanacaktır. Bu aksaklığın bizden kaynaklı olmadığını ve maximum 24 saat içinde telekom tarafından tam anlamıyla guncellenecegını bilmenızı ısterız.

Tüm üyelerimize iyi forumlar dileriz.

akşamda bağlanamamıştım foruma bi önceki duyurudan aklımda kalan dedim yedek alınıyo heralde hayırlı olsun şu an sorunsuz giriyorum

inşallah bundan sonra sorun olmaz..

Edit: Ben bu yeni sistemi sevmedim durmadan sayfa yüklenirken hata oluşuyor..Sorun sadece bende mi bilmiyorum??

yokk bağlandım...özür dilerim.

ıp değiştirmeden bağlanamıyorum. :D

çok kötü oldu bu...

Akşam çok kötüydü ya belki 10 defa sıteye gırıs yapmayı denedım cok canım sıkılmıştı akşam :D hayırlısı olsun bılgı ıcın tesekkurler..

değişen namserver iplerimizin tüm kullanıcılarımızda tam anlamıyla güncellenmesi yine akşamı bulucaktır. Giremeyen arkadaşların modemlerıne reset atması işi bir nebze hızlandırabılır.

Bılgı ıcın tesekkurler Dark_Angel

değişen namserver iplerimizin tüm kullanıcılarımızda tam anlamıyla güncellenmesi yine akşamı bulucaktır. Giremeyen arkadaşların modemlerıne reset atması işi bir nebze hızlandırabılır.

hade hayırlısı yenı datac.. hayırlı olsun bakalım ıyı forumlar

bılgı ıcın tskler dark

nasıl?

Nixcon kapandımı :S

hayırlı olsun site bende düzeldi csyide dört gözle bekliyoruz saygılar

Hayırlı olsun... Elinize sağlık.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri