Yeni CHP'nin Açılımı PKK Propagandası mı ?

Aktivist

Banned
Reaction score
0

Yeni CHP'nin Açılımı PKK Propagandası mı ?

PKK tarafından kaçırılan !!! CHP'li vekilin açıklamalarını her vatandaşımızın dikkatlice dinlenmesini rica ediyoruz... Takdiri Türk halkına bırakıyoruz.

erör örgütü PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, yaklaşık 48 saat sonra Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne bağlı bir köyde serbest bırakıldı.
Aygün'ün açıklamalarından satır başları..

"SON DERECE SAYGILI DAVRANDILAR"

İki günlük dağ maceram akşam 17.00'da sona erdi. Örgüt siyasi propaganda yaptı. Dağdaki saatler boyunca son derece saygılı davrandılar. Bu eylemi yapan arkadaşlar bu ülkenin genç arkadaşları. Ölen bütün çocukların bu ülkenin çocukları olduğunu, savaşın gereksiz olduğunu söylediler. Biz de yürüttüğümüz mücadelenin çok anlamsız olduğunu biliyoruz dediler.

"4 PARTİNİN SORUN İÇİN BİRLEŞMESİNİ İSTEDİLER"

Bana bağımsız milletvekilliği yapmamı söylediler. Ben de silahların gölgesi altında böyle bir karar vermeyeceğimi söyledim. Yeni CHP'de siyasete devam edeceğimi söyledim.
Kürt sorununun çözüm için bugün parlamentoda 4 partinin bir araya gelerek çözülmesi gerektiğini söylediler.

"CAN GÜVENLİĞİNİ TEHDİT ETMEMEK İÇİN GÖNÜLLÜ GİTTİM"

Bana yönelik herhangi bir tehdit yok. Son derece anlayışlı bir yaklaşım vardı. Akan kanın durması için CHP'den ve benden daha çok çaba beklediklerini ifade ettiler.
Yolumuzu kesen grup beni tanıyordu. Bana karşı zor kullanılmadı. Bana silah bile doğrultmayacaklarını söylediler.
Normalde direnebilirdim. Silah kullanacaklarını sanmıyorum ancak arkadan gelen arabalar çoğalınca kimsenin can güvenliğini tehdit etmek istemedim.

"DERSİM DAĞLARINI ÖZLEMİŞİM.."

6-7 saat yürüdük. Benim de aşina olduğum Dersim dağlarında kaldık. Dersim dağlarını da özlemişim.

Ankara'da oluşan tepkilerin, başta Dersim halkının tepkilerinin de bu süreci hızlandırdığını
sanıyorum.

"KEŞKE O GENÇLER ARAMIZDA OLSALAR.."

6-7 kişilik genç kişilerdi, Keşke bu toplumun içinde yer alsalar da üniversite okusalar.
Sabah uyandığımızda bulunduğumuz bölge arandı ve kılıma dair zarar gelmemesi için talimat verildi.

Giderken sarıldılar öptüler. "Burada bulunan kardeşlerini unutma abi" dediler. Yürüyerek geldim. Ben Dersim'in dağlarını karış karış biliyorum.

kamudanhaber

[video=CHP li Vekilden PKK propagandası]13359[/video]​

Silahlı PKK'lılardan korkmamış, Herondan korkmuş!

PKK'nın kaçırdığını iddia ettiği CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün dönmesinin ardından yaptığı açıklamalar tartışılırken, açıklamasındaki bir bölüm kuşkuları iyice artırdı.

ROTAHABER / ÖZEL

PKK'nın kaçırdığını iddia ettiği CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün dönmesinin ardından yaptığı açıklamalar tartışılırken, açıklamasındaki bir bölüm soru işaretlerine neden oldu.

Döndükten sonra birçok gazete ve haber kanallarına açıklama yapan Aygün'ün açıklamalarının tamamındaki ortak nokta PKK'nın kendisine nasıl iyi davrandığını anlatması oldu. Hattan "Bana yönelik herhangi bir tehdit yok. Son derece saygılı ve anlayışlı bir muamele var. 5-6 kişilik genç arkadaşlardı. Çok saygılı çocuklardı. Ayrılırken de duygusal anlar yaşadılar." diyerek kafalardaki soru işaretlerinin artmasına neden olan Aygün'ün açıklamalarındaki bir bölüm var ki bu kadarına da pes dedirtti.

SİLAHLI TERÖRİSTLRDEN KORKMAMIŞ, HERONLARDAN KORKMUŞ!

Aygün yaptığı açıklamanın bir bölümünde silahlı PKK'lılardan korkmadığını ancak kendisini korkutan tek şeyin üstlerinden geçen heron olduğunu özellikle vurguluyor. “Heronlar vardı. Onların ya da bir uçağın bombalaması halinde ölebilirdik. Bundan çekindim. Onun dışında bir endişem olmadı." diyen Aygün'ün bu sözleri kaçırılma olduğu iddia edilen olayla ilgili kuşkuları iyice artırdı.

ROTAHABER / ÖZEL

Peki bu yıl içinde kaçırılan ve hala ses çıkmayan 148 vatandaşım ne oldu?

Karayılandan daha güzel PKK propagandası yapan CHP nin Tuncelili Alevi milletvetvekili Hüseyin Aygün den öğrendiğimize göre PKK lılar çok saygılı iyi çocuklarmış ve Hüseyin Aygün'ü de öperek uğurlamışlar. Ve yine Hüseyin Aygün'ün yaptığı PKK propagandasından öğrendiğimize göre dağdaki genç arkadaşlar (yani terörsitler) yeni CHP nin politikalarından çok memnunmuş

Yorumu CHP li amigolara bırakıyorum

forumun sayın aqp silahşörleri
valla böyle kaypaklık görmedim hayatımda.padişahımız açılım saçılım derken hepimiz kardeşiz türküsü söylüyordunuz?birden türklük damarınız mı kabardı? ya bırakın artık azıcık erkek olun azıcık delikanlı.

Kimdi hatırlamıyorum bi tane akpli bakan çıkıp "pkk lılara iş imkanı sağlayıp onları halka kazandırmak lazım" dediğinde de "güzel bi" adım diyen koyunlar yine unutmuşlar destekledikleri şeyleri. Hoş Tayyip amca nın izinden gidenlerden de pek bişey beklememek lazım.

şimdi şu da var.bu kaçırma olayı hiç inandırıcı değil.sayın aygün pkk nın destelediği bi vekil adayı değildi.tercihleri ferhat tunç idi.o nedenle böyle can ciğer kuzu sarması bi tablo olmuş olması saçma.artı kaçırılma öncesi pkk destekçisi değil hatta karşıtı söylemleri olan aygün,sanki elçilik görevi yapmış gibi görünmektedir.bilemeyiz.günahları boynuna.zaten kaçırılmış olması daha büyük vahamettir.pkk nın devlet erkinin üzerine çıktığını gösterir.

PPK ile CHP ortak yapımı tiyatro deşifre olunca bizim CHP li amigoların zırvalama katsayıları tavan yapmış

Yahu kendi vekiliniz canlı yayında 70 milyonun gözü önünde "Dağdaki arkadaşlar yeni CHP nin politikalarından memnun "demedi mi

Hala yok AKP li birsi şunu dedi yok başbakan bunu dedi kıvırmaları. Ama tebrik etmek çok kıvrak arkadaşlar

PPK ile CHP ortak yapımı tiyatro deşifre olunca bizim CHP li amigoların zırvalama katsayıları tavan yapmış

Yahu kendi vekiliniz canlı yayında 70 milyonun gözü önünde "Dağdaki arkadaşlar yeni CHP nin politikalarından memnun "demedi mi

Hala yok AKP li birsi şunu dedi yok başbakan bunu dedi kıvırmaları. Ama tebrik etmek çok kıvrak arkadaşlar

Demokratik açılım diyerek pkk yı azdıran da chp mhp idi zaten. Gülerler adama.. Şehre indirdiniz lan adamları. Daha neyin peşindesiniz. Birde tutturmuşsunuz şehitler üzerinden siyaset yapma lafı. Başka bildiğiniz bişey yok. Meclisin pkk sorununu görüşmek için toplanacağı gün tayyibin bilmem ne kralının taziyesine gittiğini herkez biliyor. Gencecik çocukların kanları var ellerinizde. Nasıl vicdan sahibisiniz siz?

2000'den bu yana rakamları karşılaştır. Pardon pardon. birkaç mehmet öldü diye YAYGARA da yapmayalım değil mi ?

"Dağdaki arkadaşlar yeni CHP nin politikalarından memnun " bu sözü beyninde tüm olaylarla analiz edemeyen biri gecip CHP oy vermesi beni cok mutlu eder inanın başka bir partiye yakışmaz oyuınuz ve düşünceleriniz bu tip kişiler lütfen CHP oy vermeye ve o siyaseti savunmaya elinizden geldigi kadar devam ediniz !

"Oradaki çocuklar gencecik çocuklar..."

"...beslenme düzenlerini, uykusuzluklarını, dağdaki perişan hallerini izlemek insanı daha çok daha fazla etkiliyor."

"İki kişiydiler. Sonra içlerinden biri asıl militanların bulunduğu bölgeyi gitti. Ben ve bir militan kaldık. Benim yanımda kalan arkadaş çok gençti ve yorgundu, hemen uyudu. Ben uyumadım. Hatta sabah ben onu uyandırdım."

Hüseyin AYGÜN / CHP Tuceli Milletvekili

Kıvrak amigolar hala utanmadan bu sözlere yorum yapabiliyorlar. ee normal aslında CHP zihniyetli olmak böyle bir şey işte

Yazık Atatürk'ün kurduğu CHP yi ne hallere düşürdüler...
Tutturdular Yeni CHP diye CHP yi CHP yapan herşeyden soyutladılar ha pkk nın açıklamaları ha ''Yeni'' CHP nin...

sanırım chp de bir yıl kadar önce amerika ziyareti yapmıştı, emir aldıkları yer belli, eleştirende oranın uşağı eleştirilen de de. chp nin buğün savunduğunu akp emir üzere habur da yaptı çuvalladı şimdi sıra chp de.

"İki kişiydiler. Sonra içlerinden biri asıl militanların bulunduğu bölgeyi gitti. Ben ve bir militan kaldık. Benim yanımda kalan arkadaş çok gençti ve yorgundu, hemen uyudu. Ben uyumadım. Hatta sabah ben onu uyandırdım."

Adam PKK lı katillere resmen dadılık yapmış utanmadan övünerek anlatıyor

kim bilir kaç cana daha mal oldunuz akp li zalimler ? tv yi açıp bakın diycem de tayyip yayın yasağı getirmiş. kendisi de çıkıp açıklama yapmıyor. hoş şu an yurt dışına çıktığını duyuyoruz. artık söylenecek bişey yok zaten.

αqqα уєкяυ;1970082087' Alıntı:
tv yi açıp bakın diycem de tayyip yayın yasağı getirmiş.

devekuşlarını bilirsiniz değilmi kardeş?

başını toprağa gömerde,kıçı açıkta kalır :)

tam durumluk!!!

chp ülkeyi yönetiyor olsaydı attığı her adıma yaptığı her açılıma bakar amerikan dansözlerini nasıl acımadan eleştiriyorsam öyle eleştirirdim. ben iktidarın yaptığı açılımlarla ve attığı adımlarla ilgileniyorum çünkü ülkeyi muhalefet değil iktidar yönetiyor, biraz akıllı olmak lazım....

sanki iktidarda muhalefet var, tevbe tevbeeeee bu nasıl bir şuursuzluk böyle millet akpnin açılımlarını bırakmış chpnin açılımlarına bakıyor sanki iktidarda chp var ve yaptığı açılımlar ülkeyi bağlıyor.

chpnin yaptığı açılımların hiç bir anlamı yok geçerliliğide yok çünkü onlar muhalefet hatta ebedi muhalefet, yaptıkları açılımlar geçersizdir zaten....

Geri