Yeni C.RonaLdo BuLundu !!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0

Yeni C.Ronaldo bulundu!

4217_B_douglascosta001.jpg

Ferguson fazla beklemedi! İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın, Real Madrid'e transfer olan Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun alternatifi olarak, Brezilya'da oynadığı futbolla büyük sansasyon yaratan Douglas Costa'yı gündemine aldığı belirtildi.

Manchester United gözlemcilerinin iki yıldır yakından izlemeye aldığı Costa, ülkesinde oynadığı futbol ve attığı gollerle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Henüz 18 yaşında olan Gremiolu futbolcunun, Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo'nun bir numaralı alternatifi olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Radio Gaucha'ya açıklamalarda bulunan Costa'nın menajeri Cesar Bottega, "Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun alternatifi olarak 4-5 isim düşünüyor. Costa da bu oyunculardan biri. Yakın geçmişte Manchester United dahil bazı takımlar da bizimle irtibata geçti" diyerek transferi doğruladı.

SPORX

iste takimlar arasindaki fark.adamlar satiyor ama daha satmadan alternatiflerini dusunuyorlar.biz anca yasi gecmis futbolculari zengin ederiz.

WaLa bu dougLas costa fm de ben fenere feLan aLmstım iyi oyuncuydu =)
Ama gercekte nsL biLemem!!

:hhmanD

iste takimlar arasindaki fark.adamlar satiyor ama daha satmadan alternatiflerini dusunuyorlar.biz anca yasi gecmis futbolculari zengin ederiz.

aynen katılıyorum kardesım...
sonra neden bız futbolda ılerleyemıyoruz dıyoruz boyle devam ederse turk futbolu yerınde saymaya devam eder..

adamlar ne kadar sistemli iki sene önceden başlamışlar aramaya ronaldonun varisini...bu takım zengin olmasında kim olsun.üç beş yüz bine alıp altmış yetmiş milyonlara kakalıyorlar reale her seferinde:)))hiç sevmem bu ingilizleri ama işlerini çok iyi yapıyorlar.alkışşş!!!

нешет;4386842' Alıntı:
aynen katılıyorum kardesım...
sonra neden bız futbolda ılerleyemıyoruz dıyoruz boyle devam ederse turk futbolu yerınde saymaya devam eder..

aynen.ama bunu ulkemizde de yapan hocalar var.bulent uygunun bilgisayarinda binlerce oyuncu var.ihtiyaci oldugu zaman aciyor bakiyor.adam gidip oyunculari ucuza getiriyor bizde agzimiz acik bakiyoruz.aslinda bunu buyuk kuluplerin yapmasi lazim.onlarin olanaklari daha cok.sonra bay figer imza atilcak oyuncudan bonservis parasi istiyor.bunu butun buyuk kuluplerimiz biliyor ve katlaniyorlar.gercekten yazik.biz futbolu birakacak adamlara harclik veriyoruz

Videosunu izledim iyi adama benziyor . . .

Bu Adamı Tanıyorum.
RonaLdonun Yerini DoLdurur.
Hatta BeLki Ondan Daha İyi OLabiLir.

Football Manager 2009 da çok hızlı bir adam . . .

Football Manager 2009 Douglas Costa . . .

2rxwuxj.jpg

Geri