Yeni bir kurtuluş lazım.

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Atatürk karşıtları, MEhmetçik katilleri, Abd yanlıları, Ab hayranları meclisi doldurdu. Meclis yeni bir AKP-DTP ittifakına ev sahipliği yapacak. Bunu ileride verdikleri ortak kararlarda göreceksiniz.

Enver Paşa nın Alman hayranlığından sonra RTE nin Abd hayranlığı bizi yeni bir felakete götürecek. Yapılan büyük satışlara rağmen ekonomik bağımsızlığını sağlayamayan bu ülke her geçen gün Abd ye biraz daha bağlanmaktadır.

Ülkem insanının hoşgörüsünden kaynaklanan kendini mağdur gösterene yakınlık, milli görüşün yanlış yerde aranmış olması, Türk milletini yeni bir kurtuluşa hazırlamaktadır.

Tam bağımsızlık ulusun buna inanması ile gerçekleşecektir. Ve buna inananların birlik olmasıyla...

Yardım almaya alışan emir almaya da alışır.

Saygılarımla

Mossad mı verecek emri kardeş.Hayranlığın da tam çamur atacak kadar var yani.Nick ine bile yansımış.

o karşıtlık bu karşıtlık söylemlerine türkiye 46.5 le cevap verdi sen hala yerinde sayıyon bizi geriler götüren bu söylemler artık demode oldu kendinize yeni rotalar bulun .. baykal rodos a yol aldı sende
mossat a yol al :) başka öneriler verirler heralde :)

off sıkıldık artık yaw bu muhabbetlerden artık işinize bakın.Yata yata karpuz büyür.

felaket senaryosu yazacağına halkın taktirini onaylasan daha iyi olurdu bence allah hayıra çıkarsın herşey güzel olur inşallah

heee yeni bi kurtuluş lazım seçim çare değil halk ne anlar bu işlerden getirelim iki tane israil köpeği mossat ajanı onlar yönetsin ülkeyi
Bi git Allah aşkına Seçim tek çaredir halkın seçtiğine saygı duymak ta tek seçenek senin için

Lisede bi arkadasım vardi cok pişkin bi cocuktu hoca buna laf soyler soyler bu dınlemez güler gecer yine bildigini yapardı hoca en sonunda cocuga suratına tükürsem yarabbi şükür diceksin derdi

Halk senden daha iyi biliyormus demekki deilmi
o günlerce ugrastıgınız her türlü karalamaları yaptıgınız bazen çok çirkin bazen de hakaretlere varan yazılar yazdıgınız parti sonunda ne oldu.
Demekki neymiş siz halkın dilini anlamıyormussunuz halktan kopmussunuz kısacası halk size inanmıyormus ki bu partiyi başa taşımış öyle az buz bir skorlada deil koskocaman bir silleyle sizi tepmiş geri hala da konuşuyorsunuz demekki sizde yarabbi şükürcülerdensiniz =)

Valla kardeşlerim iyi hoş söylüyorsunuzda bu sitede bile yapılan anketlerde AKP hep öndeydi kimse şimdi demesin bunlar şerefsiz bunlar satıcı bunlar şöyle böyle bende bu partiden nefret eden bi adamım ama malesef yapacak bişey yok Türkiyenin yarısı şerefsizde bir bizmi akıllıyız bırakalım bu mantıksız suçlamaları benim gördüğüm Türk insanı artık hiç dürüst değil o kadar mitingler falan yapıldı mitinglerin tam tersi medyanın yapmak istediği (Amerikanın) oldu magazin beyinli bir millet olduk 3 saniye sonra bütün fikriyatımız karakterimiz değişir oldu biz artık özellikle büyük şehirlerde yaşayan yurdum insanları epey yozlaştık ben Türkiyeyi seven bir Türk göremiyorum çevremde.... nolursa olsun tek bende kalsam bu memlekette asla ite köpeğe bırakmam en azından baba topraklarımı saygılar sevgiler... Çok Kalbim kırıldı çok....

Hala anlamıyorum sizi ya siz söyleyin AKP'yi seçmeseydikde halkı anlamayan baykal mı gelseydi yoksa anapla birleşmeyi beceremeyen mehmet ağar mı, yoksa koalisyon zamanında hiç birşey yapmayan devlet bahçeli mi, yada cem uzanın türkücü ibosuna mı verseydik.
Yada ben bi seçenek sunayım son 5 yılda Türkiye'yi geliştiren batmış ekonomisini düzelten tayyip erdoğana oy attım ben hiç de pişman değilim.Adamın sırf İstanbul belediye başkanlığı zamanında yaptıklarını bilseydiniz bu yüzden bile oy atardınız.Saygılar...

ENICMATIC bu konuda çok haklısın yukarıdaki sözlerine bende aynen imzamı atıyorum...Ya biz yanlış düşünüyoruz yada Barış Akarsu'ya ağlayanlar mehmetçik öldüğünde arkasını dönüp öldürenleri desteklemeye ve şakşaklamaya devam ederken gözleri kör ediliyor...Her ikiside kötü...

Emrekalyon' Alıntı:
Hala anlamıyorum sizi ya siz söyleyin AKP'yi seçmeseydikde halkı anlamayan baykal mı gelseydi yoksa anapla birleşmeyi beceremeyen mehmet ağar mı, yoksa koalisyon zamanında hiç birşey yapmayan devlet bahçeli mi, yada cem uzanın türkücü ibosuna mı verseydik.
Yada ben bi seçenek sunayım son 5 yılda Türkiye'yi geliştiren batmış ekonomisini düzelten tayyip erdoğana oy attım ben hiç de pişman değilim.Adamın sırf İstanbul belediye başkanlığı zamanında yaptıklarını bilseydiniz bu yüzden bile oy atardınız.Saygılar...

Neyse bop eşbaşkanına oy verdiğiniz,Türkiye'yi parsel parsel satan bir adama oy verdiğiniz çok daha ii oldu unutma ARTIK İzmir'de Bir Limanın YOK!Telefonlarını dış güçler dinliyor yunanistan çatır çatır banka açıyor ülkende!Tüpraş gitti Bor madenlerini tekelinde tutan Eti Bor az daha gidiyordu oda bu dönem olur nasılsa merak etme..Ziraat gidiyordu son anda döndüler Oyak Bank'ı sattılar!...(Çıkacak oyak ordunun seslerini susturmak için şimdiden söyleyeyim : Oyak yönetim kurulunda tek bir general yani ordu mensubu vardı gerisi devletten....)Ve sizin göremediğiniz ve size gösterilmeyen bir çok şey...Umarım daha fazla ileri gitmezler...Ve sizler haklı çıkarsınız....

İşte asıl bundan sonradır ki Türkler, eski satvet ve şevketlerine bir daha asla kavuşamayacaklardır. Zira biz onları maneviyat ve ruh cephelerinden öldürmüş bulunuyoruz.

Lord Curzon

M.Kemal in kemikleri sızlıyodur ark.lar !!! Yazık diyorum sadece...

Hala bakıyorum da hiç ders almamışsıınız..

Hep aynı laflar.

ANlayın artık.Söylediklernize bu millet değer vermiyor..Ertuğrul Özkök ü n bugünkü yazısından ufak bir alıntı..

Bu seçim şunu gösterdi.

Bu ülkede "yabancı düşmanlığı yapmak artık siyasi prim getirmiyor".

Bu ülkede, bir yandan sosyal demokrat olduğunu iddia edip bir yandan "misyonerlere" karşı bile savaş vermenin, bir azgın azınlık psikolojisinden ibaret olduğu ispatlandı.

Bu ülkede "özelleştirme" düşmanlığı yapmanın devri kapandı.

Bu ülkede, Avrupa Birliği karşıtlığının artık marjinal bir fikir olduğu anlaşıldı.

"O ne veriyorsa beş puan fazlası", "Mazot 1 lira" gibi ilkel popülist sloganların miadının dolduğu belli oldu.

Tek gıdasını korkudan alan, öcüler yaratıp bütün siyasetini bu öcü tembelliği üzerine kuran zihniyet de yok olup gitti.

Yani bundan sonra ülkenin yönetimine talip olacak siyasetçiler artık yeni bir şey söylemek zorundadır

emrah538' Alıntı:

Hep aynı laflar.

ANlayın artık.Söylediklernize bu millet değer vermiyor..Ertuğrul Özkök ü n bugünkü yazısından ufak bir alıntı..

Bu seçim şunu gösterdi.

Bu ülkede, bir yandan sosyal demokrat olduğunu iddia edip bir yandan "misyonerlere" karşı bile savaş vermenin, bir azgın azınlık psikolojisinden ibaret olduğu ispatlandı.

Bu ülkede, Avrupa Birliği karşıtlığının artık marjinal bir fikir olduğu anlaşıldı.

"O ne veriyorsa beş puan fazlası", "Mazot 1 lira" gibi ilkel popülist sloganların miadının dolduğu belli oldu.

Tek gıdasını korkudan alan, öcüler yaratıp bütün siyasetini bu öcü tembelliği üzerine kuran zihniyet de yok olup gitti.

Yani bundan sonra ülkenin yönetimine talip olacak siyasetçiler artık yeni bir şey söylemek zorundadır

Öncelikle biz ders almaz gerektiği yerde ders veririz arkadaşım
Aynı laflar deyip hep kaçmakta buluyosunuz kolayı.
Biz halkın kararlarına saygı gösteriyoruz ama neden olduğunu da söylüyoruz.
Sen yazıyı okumamışsın tam olarak insanları kaçışı seçti çünkü diğer liderlerden umudu yoktu. Ama bunu bilmiyorlar seçmedikleri liderlerin geçmişleri daha parlak. Dün Erbakan ın bi dediğini iki etmeyen şimdi geldiği yeri beğenmiyor.

Ertuğrul Özkök ün dedikleri kazandı.
Ama ben Abd askerlerine askerlerimiz diyemem.
RTE:Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim.
Ben ülkemi satmam tek tek.
Eski kapitalist düşmanları şimdi hayranları

RTE:Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok 1994
RTE:Türkiye’nin yarınında artık Kemalizme ve Kemalizm benzeri rejimlere yer yoktur.
Ona özenen Atatürk düşmanlarını da gürüyoruz. YAZIK.

Atatürk e düşman olanlar hakettiğinden fazla değer alıyorlar. Zaten artık kimse Pkk olduğunu da gizlemiyor RTE nin yumuşak politikası sayesinde.

Yanlış varsa düzeltin ama yok siz sadece yalan deyip geçin olur mu?:clap

Dunyaya nerden bakiyorlar acaba .............

Ne istiyorlar acaba.........

Yaa Turkiye kurtulusuna Resmen 22 Temuz Imza atti ve Kurtlusun sureci gercek anlamda basladi diyebiliriz.

bunlar benim objectif gorusum, bakisim ve inanisim.

Siz AKP yi bos bos sozlerle anlamsiz islerle karalamayacalisanlar....
Nereye bakiyorsunuz ne goruyorsunuz ve neye inaniyorsunuz ne istiyorsunuz.....

cabuk karar verin onumuzdeki 4 sene icinde dusuncelerinizi tedavi edin ve katilin hepimizin olan kurtulus heyecanina .

Bizim sevincimiz baskalarinin sevincine golge dusuremez Dusurmemeli.
bakin ne RTE diyor ve anlami ne:

Bu zafer akp nin sevinci ve aynizamananda Turkiyenin Turklerin Turk sevdalilarin yani bizim hepimizin zaferi ve bunu boyle yazarak soyliyerek anlatamayiz komplo teorisi derler onun icin bunu en iyi zaman gosterir biz akplilere dusen sabirli olmakdir ve sag duyulu

ve bu yuzden bu zaferin sevinci baskalarinin uzuntusu oliyorsa bu is de kesin bise var

ne var iste dunyanin binbir turlu hali nediyelim artik dis karanlik guclerin yaratigi fitne fesat kardesi kardese dusurme politikalari

Iste cumhuriyet tarihi hep boye doludur bildiginiz gibi ozelikle univerisitelerde baslayan dusunce ayriliklari ve bir cumle ile milyonlarca insani bir birine dusuriyorlar
yani ruhbilimsel savas
simdi ki de aynisi iste misal laiklik ve anti laiklik ya once laik nedemkdir bakalim ama yok koyun surusu gibi herkes bir seyin arkasindan gidiyor. ( ne oldugune bilmeden sanki hipnoz ediliyorlar) hihi

dusunelim arkadaslar dusunelim cok okuyalim cok dusunelim sonra uygulamada birbirimize destek olalim ama boyle birbidrimizi kotuliye kotuliye kavga ede ede zamanimizi iyi degerlendirmeliyiz hele bu zaman da dunya karismisken olmamali birlik olmaliyiz

Tek VATAN Tek Devlet tek Millet oyleyse kavgamiz ne... Tek kurtulus

ayri dusuncelere sahib olabiliriz ama sonucda hepimiz ayni ruyayi gorebilmeliyiz, o ayir dusunceleri haladebiliriz ama bu hastalikdan silkinip kurtulmaliyiz ve once milli messeleleri hep berababer milli ruh ile tipki kurtulus zaferindeki gibi o beraberlik ruhuyla ustesinden geldikden sonra ayri dusunceleri kolaylikla saglikli sekilde dusunebiliriz ama boylesi sanki dis guclerin istegi gibi ve buda aynen gerceklesmekte birbirine dusman yap isi gotur politikalari .

Tum akp lileri gonulden kutluyorlum ve ayni zamanda karanlik tunelin sonundaki aydinligi goremiyenler icin de gecerli bu kutlamam cunki akp demek Turkiye demek. Saygilarla.....

emrah538' Alıntı:

Hep aynı laflar.

Bu seçim şunu gösterdi.

Gercekten cok onemli tespitler yapmiz Ertuğrul Özkök.

Bu cok sey ifade ediyor evela birincisi Turkiyinin uyanisindan sonra gercek uyanisi basladigini ifade ediyor neden ? uyanisindan sonra gercek uyanisi diyorum
cunki simdi ne diyor :
Bu ülkede "yabancı düşmanlığı yapmak artık siyasi prim getirmiyor
neden cunki milltimiz artik globalasan dunyada yasadigini biliiyor ve dusmaninin silahini ogrenmis dusmaninin silahi ile savasiyor
buda iste uyanisin gercek uyanisi
Yani hicbirseyin gorundugu gibi olmadigi ve gorunenlerin mecbur olarak bazi dusuncelri tasiyorsa gorundugunden farkili olarak gorunmesi gercegini bilen ve goren
YANI KURDUN KOYUN POSTU ICINDE OLUSU tibki obur koyunlar gibi ,,, Capito?

Ozkok:

Buda guzel bir tespit cunki Turkiye Yeni bir Doneme Giriyor :biggrin nedeni
Turkiye en sikintili donemini yarilamis durumunda ve cok yakinde cumhurbaskanligi da var onu da alatikdan sonra iste ozaman Hepberabr yeni seyler duyacaz zaten ... :biggrin :victory :clap

Saygilarla...
:biggrin

Geri