Yeni Bir Hizmet e Ne dersiniz ?

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
ogantitan' Alıntı:
Gördügüm kadarıyla hh çok ilerleme kaydetmiş ben camfrog yetkilisiyim ve camfrog'u biliyorsunuzdur...all ages sayfasında size hackhell.com diye oda açabilirimki bu sayede camfrog botları ile reklamınız yapılır kesinlikle küçümsemeyin ben reklam yaptıktan sonra www.camfrog.com günde 2000 kişi onnline kullanıcıya ulaşmaya başlamıştı...Şimdi eminim para alacakmısın diyeceksiniz hayır o kadar site gezdim ve hoşuma gitti insanların paylaşımı normalde kanal açmak için 200 $ server code + 99 $ server + 50 $ güvenlik ayarlarıdır...Bot ise 150 $'dır...yanlız dedigim gibi hh çok hoşuma gitti ben ev1 ile çalışıyorum camfrogturkiye ofisindeyim...dc1 'de serverlarım dc2 ethernette sorun oldugu için dc1 kullanıyorum....

Gereken şeyleri size yazdım...Camfrog şu anda msn 'e yetişmek üzeredir ve sizin toplantılarınız vs vs ....Size çok yararı olacak..pm 'den cvp yazarsınız gerekli konuları tel'den görüşürüz...

Bunu oncelikle okumanızı istedim Ali bey gerekenleri sölemişti pm den tekrar uzerıne yazmak istemedim :) Kendisi ile bu akşam Bahsettiği sistem üzerine görüştük sagolsun sistemi tanıttı bana hatta gezdirdi... İlginc bi okadarda hoş bir hizmet Kendi hackhell odamızda (500 onlıne user a kadar destekleyen) ıstedıklerımız ıle sesli yada goruntulu chat yapabılecegımız eglencelı bir servis... Bu konu ile ilgili tüm üyelerimizden olumlu yada olumsuz yorum beklıyorum bu gece gelen cvp lar dogrultusunda kendısı ıle tekrar gorusecez ve eger siz bole bır hızmetı kullanırız dersenız en kısa zamanda Camfrog uzerınden Hackhell odamızda sohbete başlıycaz :)

Daha Fazla Sorumluluk Ve daha Fazla Kalite demek bu Hayırlısı olsun diyeyim ben

aslında olumle ve zevklı benden +99999999999999

Evet Dark'ın Belirttigi Gibi

hh'nin Kalitesini Biraz Daha

Yükseltmek İçin Görüştük...

Sizin Görüşleriniz Dogrultusunda

Karar Verilecektir...

hh nın kalıtesını artırtmak acaısında guzel bır calısma olur

Allaah derim olaya baq ..
ama ben fazla faydalanamam o ayrı evden takılamıoruumm :( babam sağolsun.

Sanırım Daha Detaylı Anlatmam İçin

Programı Bilmeyen Çok Az Kullanıcı Olsada

Download Yapabilmeniz İçin Verdigim Linke Tıklayın

Camfrog Video Chat 3.6 Download

Programı Kurduktan Sonra Yeni Bir Nick

Alarak Baglanınız...İşte Hackhell Orada

500 Kişi Kapasiteli Bir Oda Açmayı DÜşünüyor...

Sesli Ve Görüntülü Chat...

çok güzel olur.hh lin daha da büyümesi gelişmesi açısından çok güzel bi çalışma olur.şimdiden tebrikler :clap: inş. hayırlara vesile olur. :aba:

Nick alırken baya zorlanacaksınız uyarmadı demeyın :eek: 30 dk ugrastıktan sonra ben fghfgufdgh ı alabıldım bı o boş kalmiş :)

buarada konu 80 kez goruntulenmıs 5 kısı yorum yapmıs paylasımcı arkadaslar uykuda somuruculer onlıne sanırım :eek:

İşte hackhell farkı teşekkürler :)

ben camfrog a takılıodum oncelerı o gırdıgım nıckle gıremezmıyım bu farklı bı uygulamamı..

girebılırsın ıspıyoncu fazla nıck varsa bende alıyım kalmamıs cunku hepsını almıslar :eek:

sımdı burda hackhell kanalı warmı ?

Camfrog'ta Daha Hackhell Kanalı Yok

Sizin Yorumlarınız Ve İsteginizie Baglı Olarak

Açılacak Yukarıdaki Yazıları Biraz Daha Dikkatli

Okursanız Durumu Daha İyi Kavrarsınız...

Aranızda Neden hh Diyen Olursa ;

Paylaşım Gördüm - Sohbet - Seviye...

Dark Sana Özel Birşeyler Yaparıs Merak Etme

Yorumlarınıza Devam Edin....Benim İşler Yoğun

Gece Kontrol Edilecek Mesajlar Sonra Karar Verilecektir...

Bu Arada Pm'den Bir Msj Gelmiş [ Abi camfrog'u Satın Almak İstiyorum ]
:)

hh ıcın cok kalıtelı bır uygulama daha ... hakkımıza hayırlı olması dılegı ıle +1

Abi biz daha msnyi kullanmıyoruz bunumu kullanacağız benim şahsi fikrim ama chat yapmak istiyenler için iyi olur dark bizim bir aralar kendi chat odamız vardı onu biraz daha geliştirip foruma koyacak olursan bence hepsinden daha iyiolur ama bu camfrog olayında reklam yapacaksak +1 ama yok sadece bizler kendimiz için kullancaksak ben kullanmam :)

HackHell'in reklamı yapılıyorsa (ki yapılıyormuş),
HackHell'in kalitesi artıcaksa (Dark_Angel böyle düşünüyor),
bence süper olur.
yalnız acaba bu forumun hareketliliğini olumsuz etkiler mi?
beni bu düşündürüyo

Aslında çok ii olur hh iyice büyümeli buda çok büyük bir katkı sağlar herkese hayırlı olması dileğiyle..

çok güsel bi olay destekliorum hemen olmalı bence

Geri