Yeni bir Hacking Programı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arpacino2008

New member
Reaction score
0
20 dk öncesine kadar sorunlu ıle konusmustuk ve oda konudakı ban olayında yanlıs anlasılma oldugunu soleyıp ben bısey demeden banını kaldırmıstı... Konudakı sorunlunun msj'ınıda sılen benım, bos yere huzursuzluk cıkmasın diye ama suankı msj'ından sonra ne karakterde bırı oldugunu daha ıı anladım ve bıraz once sorunluya karsı senı savundugum ıcın utandım... 20 dk beklemek ve sorunun ne oldugunu anlamak yerıne problemlerı agza alınmayacak kufurler soyleyerek cozmeye çalısman buzamana kadar senı boş yere savundugumu hissettirdi bana bundan sonra hıcbır sekılde karısmıyorum olaylara sorunlu ne yaparsa arkasındayım iyi forumlar asimcan....

Dark_Angel

bende ne zaman siliceksin diye refresh liyordum :)

kalsında reklam olsun adamın kişiliği diye düşündü sanırım :D

Yuh ya... bir daha yuh hemde..

bu gayet normal arkadaşım bu inan ilk sana yapılmıo

sOrUnLu' Alıntı:
sana da eywallah,kümesinizdeki tavukları kestim herhalde :)

ne dersin kardeş...! anladık sorunlusunda cvp sana ters geldı herelde bide ters açıdan bak istersen

ANTU' Alıntı:
ne dersin kardeş...! anladık sorunlusunda cvp sana ters geldı herelde bide ters açıdan bak istersen

bir şeyi çok mrk ediyorum biliyormusun. benimle problemin ne senin ? yani benim seninle herhangi bir husumetim olmadı ama sen hep terssin, beşiktaşlı olmam mı seni bu kdr hırçın yapıyor ?

polemık değil herkes bi şekılde ban yiyiyo dımı arkadaşta ban yedı die sinirlenmış onu dıom herkes yıyıyo ban...!
Sorunlu senle olan sorunum spor bölümünde bişey yazıyoruz kendın bişey diosun çat kıtlıyosun konuyu madem bişey diosun bırakta mıllet cvpbını versın nie çat die kıtlıyosun..!

ANTU' Alıntı:
polemık değil herkes bi şekılde ban yiyiyo dımı arkadaşta ban yedı die sinirlenmış onu dıom herkes yıyıyo ban...!
Sorunlu senle olan sorunum spor bölümünde bişey yazıyoruz kendın bişey diosun çat kıtlıyosun konuyu madem bişey diosun bırakta mıllet cvpbını versın nie çat die kıtlıyosun..!

Bugüne kadar 1 başlığı kilitledim evet o başlığıda hatırlıyorum,hatta bu konuda haklısın bile diyebilirim.ancak herkes ban yiyor kelimesi ne alaka anlayamadım? kişisel bir problem yüzünden kimseyle uğraşmam seninle uğraşmadığım gibi,ve eğer böyle bir sorun varsa da özel msgları kullanarak bana ulaşabilirsin. ve beni çok kıran bir davranışın oldu biraz önce, benim anama kadar sövebilecek kadar aşağılayan birinin msgını onayladın+destek çıktın, bu mu kardeşlik,bu mu iyi niyet ?

yaw ben de sınırsız ban yiyecektim az kalsın . 3 dk kadar yemiştim ama solariz le durumu hallettik . ben BİLMEDEN trojanlı crack koymuşum . gayet sakin biçimde konuştuk . budur yani forum ortamı.

( amerika'da modlar userları öldürüyor yaw )

sOrUnLu' Alıntı:
Bugüne kadar 1 başlığı kilitledim evet o başlığıda hatırlıyorum,hatta bu konuda haklısın bile diyebilirim.ancak herkes ban yiyor kelimesi ne alaka anlayamadım? kişisel bir problem yüzünden kimseyle uğraşmam seninle uğraşmadığım gibi,ve eğer böyle bir sorun varsa da özel msgları kullanarak bana ulaşabilirsin. ve beni çok kıran bir davranışın oldu biraz önce, benim anama kadar sövebilecek kadar aşağılayan birinin msgını onayladın+destek çıktın, bu mu kardeşlik,bu mu iyi niyet ?

o msjda yazan şeyı tam okumadım bile anladığım tek şey senın ban atmandı bende o ktleme olayında sınır oldugum için bunada yıne ole bıseyle yaptıgını sanmıstım ben orda olayı bıle bılmeden onun msjını onaylayamam ama burda sana dokundurmak ıstedım azıcık o msjdakı kufurlerı onaylamam soz konusu olmaz...!

evet ilk önce küfürler kesilsin daha sonra herkes neyi anlatmak isiyosa SAKİNCE VE KİMSEYE TEHDİT SAVURMADAN YAPSIN

ANTU' Alıntı:
o msjda yazan şeyı tam okumadım bile anladığım tek şey senın ban atmandı bende o ktleme olayında sınır oldugum için bunada yıne ole bıseyle yaptıgını sanmıstım ben orda olayı bıle bılmeden onun msjını onaylayamam ama burda sana dokundurmak ıstedım azıcık o msjdakı kufurlerı onaylamam soz konusu olmaz...!

E kardeşim sen bana özel msg yaz benimle ilgili problemlerini sıkıntılarını paylaş ve problemleri çözelim,yapıcı olalım. ben seninle kötü olmayı neden isteyeyim ki ? problem oluşturmak yerine daha sıcak ilişkilerde bulunmak daha güzel olmaz mı? şu andan sonra aramızda problem var mı ?

sOrUnLu' Alıntı:
E kardeşim sen bana özel msg yaz benimle ilgili problemlerini sıkıntılarını paylaş ve problemleri çözelim,yapıcı olalım. ben seninle kötü olmayı neden isteyeyim ki ? problem oluşturmak yerine daha sıcak ilişkilerde bulunmak daha güzel olmaz mı? şu andan sonra aramızda problem var mı ?

halletık bak blkı ozelden daha kotu olurdu ben biraz asabiyim sinirli yaklaşıyorum olaylara neyse...! yok sorun fln Sorunlu arkadaşım :)

ANTU' Alıntı:
halletık bak blkı ozelden daha kotu olurdu ben biraz asabiyim sinirli yaklaşıyorum olaylara neyse...! yok sorun fln Sorunlu arkadaşım :)

ehaeh tmmdır gönül rahatlığıyla yatabilirim artık :) hade bakalım more sharing :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri