Yeni Bir Dosya Upload Sitesi (speedshare.org)

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
Tasedüfen gördüğüm bir site. En büyük avantakı dosya saklama süresi Download'sız 300 gün evet neredeyse 1 seneye yakın. Maximum dosya upload boyutu free kullanıcılar için 200 MB ve aynı anda free kullanıcılar 2 dosya birden download yapabiliyor.
Ayrıca upload aracı da var.

http://speedshare.org/index.php

Free :
Dosya Saklama Süresi : 300 Gün
Max Dosya Boyutu : 200 MB
Download Hızı : 400 KB / Sn
Max Download : 2 dosya

Premium :
Dosya Saklama Süresi : Silinmez
Max Dosya Boyutu : 300 MB
Download Hızı : Sınırsız
Max Download : 15 dosya

Reklammmmmmmmmmm kokan hareketler bunlar ... :)

Reklammmmmmmmmmm kokan hareketler bunlar ... :)

Benim o site ile her hangi bir ortaklığım yok vede premium hesabımda yok. Konuda anlatılan şey sadece ve sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Post kasmak için boş boş konuşup mesaj yazmanın bir alemi yok. :D

Post kasmak için boş boş konuşup mesaj yazmanın bir alemi yok. :D

HackHell a hergun girerim hemen hergun neti actigim an bu siteyi acarim ve bugun sabah 7 de kalktim saat 8 den beri HackHell pencerem acik ve toplasan 2 mesaj yazmisimdir. Post kassam durmadan yazarim zaten uye oldugumdan beri yazdigim mesaj sayisi belli beni kendinle karistirma lutfen...

HackHell a hergun girerim hemen hergun neti actigim an bu siteyi acarim ve bugun sabah 7 de kalktim saat 8 den beri HackHell pencerem acik ve toplasan 2 mesaj yazmisimdir. Post kassam durmadan yazarim zaten uye oldugumdan beri yazdigim mesaj sayisi belli beni kendinle karistirma lutfen...

Hackhell'e üye olduğundan beri sadece 3 konu açmışsın. (Bu konuların hiç birisinde de paylaşım yok.) Bu senin ne kadar sömürücü birisi olduğunu gösteriyor. Paylaşım yapanların konularını sabote etmekte her halde ayrıca hoşuna gidiyor.

Açtığın 3 konudan biriside "Neden DTP yok" adı altında konu açmışsın. Bu sitede Pkk ve onun propakandasını yapanların yeri yok bilmem anlatabildim mi?.

Sen yeni bir üye değilsin. Eski banlanan bir üyenin klonusun.

Geri