"Yeni Başlayanlar Yardım Bölümü"

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni başlayanlar yardım bölümü bende gözükmüyor giriş yapamıyorum lütfen yardım

bendede gozukmuyor geçenki security bölümü gibi ...muamele yapıyor ..

Fark edermi bilmiyorum ancak ben opera kullanıyorum ama İE de de sorun yaratmıyor açıkçası.İE deki görünümü de burada işte.

Resim1.jpg

Sorun browserdan değil sanırım, forumla alakalı.

bendede gözükmüyor :d

Yeni başlayanlar yardım bölümü security bölümünün alt forumuydu...
Solariz geçenlerde security bölümünü askıya aldığını söylüyordu o yüzden girilmiyo olması lazım...

Edit: Bu arada Tunyukukun screenshot unda bişey dikkatimi çekti orda foruma giriş yapmamış
Bunun üzerine bende çıkış yaptım forumdan o zaman bölüm görünmeye başladı...
ve bugün bile mesaj yazılmış olduğunu gördüm bu olay sanırım kullanıcı kısıtlaması ile ilgili bişey...

Aslında bi sorun yok googleın securty bölümünde zararlı içerik diye algıladığı bi adres nedeniyle {sitemizle alakası olmayan kaynak gibi gösterilmiş bi adres} güvenlik uyarısı vermesi sonucu security bölümüne kısıtlama geldi. Google bunu düzeltecektir bir süre sonra. Sanırım google düzeltene kadar da Solariz kısıtladı şimdilik bu bölümleri.

Ben de herhangi bir sorun yok, kayıtlı kullanıcılara kısıtlanmış olabilir.

Bir de şu linke tıklayarak açılan bir konuya direkt girmeyi deneyin: http://www.hackhell.com/yeni-baslayanlar-amp-yardim/592846-klasor-icine-rollback-hakkinda.html

9r21jk.jpg

Yanlız bi de şu var, bölüm görünmese yada kısıtlanmış olsa kimse göremez. Ancak oraya mesaj yazan üyeler var hala..

yine aynı sorun :saskin

ehbow.jpg

Aslında bi sorun yok googleın securty bölümünde zararlı içerik diye algıladığı bi adres nedeniyle {sitemizle alakası olmayan kaynak gibi gösterilmiş bi adres} güvenlik uyarısı vermesi sonucu security bölümüne kısıtlama geldi. Google bunu düzeltecektir bir süre sonra. Sanırım google düzeltene kadar da Solariz kısıtladı şimdilik bu bölümleri.

Ben de herhangi bir sorun yok, kayıtlı kullanıcılara kısıtlanmış olabilir.

Bir de şu linke tıklayarak açılan bir konuya direkt girmeyi deneyin: http://www.hackhell.com/yeni-baslayanlar-amp-yardim/592846-klasor-icine-rollback-hakkinda.html

9r21jk.jpg

Yanlız bi de şu var, bölüm görünmese yada kısıtlanmış olsa kimse göremez. Ancak oraya mesaj yazan üyeler var hala..

Sorun olmadığını sanmıyorum.Dediğin linke tıkladığımda açılıyor.Bazılarında açılması bazılarında açılmaması bir sorun var anlamına gelir bence.Umarım düzeltilir.

2vif4o0.jpg

Bendede yok :(

Geri