Yeni Bölüm....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
Selamün aleyküm...

Sayın görevli arkadaşlar forumdan yeni bölüm açılmasını istiyorum.... adıda ŞEHİTLER ÖLMEZ olsun... Şehitlerimizin anılarını mektuplarını oraya yazalım .... ve burada görev almak beni ONURLANDIRIR... karar sizin...

Bölüm: Kültür - sanat - tarih - biyorafi - şiir bölümüne olabilir Adıda UNUTULMAYANLAR olabilir.
Modluk bişi diyemem onunda yeri ayrı HAckhellde Görev Almak İsteyenler
Bölüm açılırsa orya yazarsın

KArdeş bırakın mod felan istemiyorum...

sadece bana ŞEHİTLERİMİZ için bir bölüm açın yeter... modluk felan istediğim yok...

Açılsın yeter..

ALIEN_07' Alıntı:
KArdeş bırakın mod felan istemiyorum...

sadece bana ŞEHİTLERİMİZ için bir bölüm açın yeter... modluk felan istediğim yok...

Açılsın yeter..

arkadaş kızmana gerek yok biz sadece fikrimizi söylüyoruz burda sen böyle yaparsan olmaz tartışmalık bişey yok bence

+1 derim güsel düşünce gerçekten,

ayrıca arkadaş Şehitlerimiz için bir bölüm istemiş siz hemen mod olayına bağlamışısnız..

ALIEN_07' Alıntı:
Selamün aleyküm...

Sayın görevli arkadaşlar forumdan yeni bölüm açılmasını istiyorum.... adıda ÖZEL BÖLÜM olsun... Şehitlerimizin anılarını mektuplarını oraya yazalım .... ve burada görev almak beni ONURLANDIRIR... karar sizin...

DKC kırmızı yazılı alana dikkat et biz havaya konuşmadık mesajı tam okusan iyi olur ayrıca biz arkadaş abişey demedik fikrini bizde destekledik mesajlara bakarsan

the-scream' Alıntı:
DKC kırmızı yazılı alana dikkat et biz havaya konuşmadık mesajı tam okusan iyi olur ayrıca biz arkadaş abişey demedik fikrini bizde destekledik mesajlara bakarsan

arkdaşım iyi güselde ben mesajı yazarken senin o mesaj yoktu :goz:

Arkadaşlar oradaki cümle sanıyorsam art niyetli anlaşıldı cümleyi yanlış kurdum... ben sadece bir bölüm istiyorum ve orayı kendi bilgilerim le doldurmaya çalışacağım... bunlar neler derseniz;

1-) MEktuplar
2-) Resimler
3-) hayatları
4-) şiirleri

V.s. v.s .v.s

Saygılar..

ALIEN_07' Alıntı:
Arkadaşlar oradaki cümle sanıyorsam art niyetli anlaşıldı cümleyi yanlış kurdum... ben sadece bir bölüm istiyorum ve orayı kendi bilgilerim le doldurmaya çalışacağım... bunlar neler derseniz;

1-) MEktuplar
2-) Resimler
3-) hayatları
4-) şiirleri

V.s. v.s .v.s

Saygılar..

kardeş iyi niyetinden süphem yok sadece konu yanlış anlaşıldı +1 olur inşallah

the-scream' Alıntı:
Bölüm: Kültür - sanat - tarih - biyorafi - şiir bölümüne olabilir Adıda UNUTULMAYANLAR olabilir.
Bence de böyle birşey olabilir.

sonuna kadar haklısın bence bu bizim şehitlere görevimiz onalar bu vatan için canını vermiş sizn tartıştığınz konuya bak mod olsunmu olmasın mı bırakın bunları ilerleyin

Adını siz verin önemli değil... adı ŞEHİTLER ÖLMEZ olur ÖZEL BÖLÜM olur UNUTULMAYANLAR olur sadece bir bölüm olsun içeriği belli olsun..

bunu bi alt başlık olarak yapsak (şimdi kimse kalkıp senin şehitlere saygın yokmu demesin!)bence alt başlık olarak olsa olabilir. . . neticede onlar bu VATAN için şehit oldular

ADMİNLER daha cevap vermedi açılıyor mu açılmıyor mu diğer arkadaşlarda görüşlerini bahsetseler çok iyi olacak...

tmm olabilir neden olmasın en azından şehitleimize karşı bir ayrıcalıklarının oldugunu göstermiş oluruz....desteklerim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri