Yeni Aday Janko

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
janko.jpg

Forvet hattı için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasarayımız transfer listesine yeni bir golcü dahil etti...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray listesine yeni bir golcü dahil etti. Star Gazetesi'nin haberine göre; yönetimimiz, Mehmet Yıldız’ın transferi yatınca Teknik Direktörümüz Skibbe’nin olumlu rapor bildirdiği Red Bull Salzburg’da forma giyen Marc Janko için harekete geçti. Seneye Ümit Karan ve Nonda takımda olmayacağı için Cim-Bom, Janko’yu çok istiyor.

Avusturya futbolunda son dönemde yıldızı parlayan 25 yaşındaki futbolcu 20 maçta 30 gol attı. 1.96 boyundaki Janko için ‘Yeni Luca Toni’ benzetmesi yapılıyor... Yıldız oyuncuyla Galatasaray dışında Sunderland, Santander, Tottenham, Roma, Hertha Berlin, Celtic ve Bayern Münih gibi kulüplerin de ilgilendiği öğrenildi.

Yönetimimizin, Janko için temaslara başladığı belirtilirken ilk hedef ara transferde işi bitirmek. Ancak bu oyuncunun 5 milyon euroluk bonservisi fazla bulundu. UEFA Kupası’nda finali hedefleyen Başkan Adnan Polat, devre arası olmazsa sezon sonunda bu oyuncuyu almak istiyor.

Kaynak: Star

istatistikLer süper (= , umarım geLir ..

25 yasında we mac basına 1,5 goL ortaLaması iLe oynuorsa
iş yapar mantıkLı bir tercih. . .
(tabi haber dogruysa)

1 hafta kadar önce yakından inceLemiştim..VeriLen istatisLik biLdiğim kadarıyLa eksik yazıLmış..30 maçta 45 goL attı [Yada ben yanLış hatırLıyorum] ..
Ama bir Ligde goL kraLı oLdu diye bu oyuncuya yöneLinmesi yanLış..Sonra baLon çıkabiLiyor..Yinede hayırLısı diyeLim :goz:
Ama herşeyden önce kaLiteLi bir sağ bek aLınsa daha güzeL oLur..eğer sağ beke transfer yapıLmazsa ikinci yarı o böLgede Linderoth görev aLıcak ve asıL mevkisi ön Libero oLan birinin sağ bekte oynatmak ne derece doğru oLur biLmiyorum..

Herşeyden önce Sağ bek..

Tam bir çakı, iLeride takımımızın yeni kuLesi oLacaktır..GeLirse sevinirim gerçekten istatistiki oLarak çok iyi görünüyor.

25 Yaşında OLacak...

1.96 Boyunda OLacak...

20 Maçta 30 GoLü OLacak...

Türkiye'ye GeLecek...

Hiç Sanmıyorum... En Azından AkLı Varsa İspanya - İngiLtere - İtaLya Veya ALmanya'ya Gider, BoğuLacaksan Büyük Denizde BoğuL...

ReaL zaten geçen bi açıkLmasında Premiere gidicem demiş :*D

Geri