Yeni 200TL

Evet soru a$$aqıda

• 200 TL ye ne gerek var?

Kullanılan: 46 30.9%
  • Atatürk olmalı banknotlarda

Kullanılan: 67 45.0%
  • Yunus Emre, Nene Hatun oLmaLı

Kullanılan: 21 14.1%
  • 200 TL cok gerekLi Resimler önemli deqiL

Kullanılan: 15 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    149
kendim isviçrede yaşıyorum 1000 lik bile var burda, bence gerekli ayrıca banknotların üstünde atatürk olmalı....

200 lira nın cok gerekli oldugunu dusunmuyorum..

bence de ATATÜRK olmalı bu hükümette ne b....k yiceni şaşırdı

200 kere maşallah :) biz turk milleti olarak neden bi işi bir seferde bitirmiyoruız

orjinalinin ön yüzünde her zamanki gibi ATATÜRK bulunucak arka yüzünde yunus emre ve el yazısı ile sözleri fake fotoda fake yani :D

Yunus Emre gıbı buyuk bır zat olabılır tabıkı,cogunluk ne derse o olsun

her zaman olduğu gibi olmalı ATATÜRK bi bu kalmıştı sorun olmayan :saskin

Benim fikrim; Aslında 200TL benim için hiç qerekLi ßir$ey deqiL... Sonucda memLekette asqarı ücretin 500yTL yi biLe buLmuyor. 5 yüzLük verse ne fark eder 2 ikiyüzlük verse ne fark eder.
ama iLLada yapiLiyorsa bu Bence Atatürk oLmaLı..

Abicim sen nerdeydin bu zamana dek kesinlikle ayn ıı görüşteyimmm..Millet aclıktan geçim derdinde bizim forumlarda ise akp,dir chp dir zırvaları ile gün geciriyorlarr..oysa millet gecim derdinde ...

Bu hükümet varken Atatürk koymazlarsa hiç şaşmam onlarda muhalif lerinn taciziyle yolunu sasırdılar bu ara kime dediklerini ne yaptıklarını bilmez oldular..
Üstelik 200 ytl nin ne gereği var madem ytl ye nie getiniz?

Millet 500 liraya talim ediyor bir evdeki tüm fertler çalışıyo gene yok 500 lük hatta 1000 lik banknot çıkmılş kimin umrunda dün maaş aldık bugün cepte ya 150- ya 200 var yoksa bizim cebimizin çok para ile delinmesindenmi korkuyorlar..:clap
Madem bizi çok düşünüyorlar hiç vermesinler değilmi..

Valla Benim Cebimde En Büyük Para 5ytl Ben Göremiycekten Sonra Farketmez :)

Geri