yeni üyeler hakkında

tamam be kardeşim sizde vurdukca vurdunuz yenilere bu ne çekememezlik tamam isterse 1000mesej olsun ondan sonra konu acarız bizde yaw onun ıcınde ona buna sacma mesajlar yazmak zorunda kalıcaz bunuda hiç düşüneniniz yok yani..........

adam ve ya hanımefendi 1 konu açacak
kirlilik 1 sevmezsen orada kalır
ama konu açacağım diye
her sayfaya
eline,bilmem neyine sağlık diye post kastıracaksın bu kirlilik olmayacak
mayıs yada haziranda üye olmuş forum kıdemlileri var aramızda
bakın bakalım 5000 mesajı nasıl bulmuşlar
katılıyorum
eline sağlık
alıntı yaparak:aynı fikirdeyim

biraz mantıklı olmak lazım.belki vatandaş süper bir şey paylaşacak,baktı bir halt çıkmıyor kaçacak
dk;1 gol :1 yani

önerileriniz için teşekkürler yönetim olarak değerlendirilir tabi ama yönetim iyi niyetli değil gibi bir ifade çok yanlış Hackhell yönetimi üyeleri için en güzel en yararlısı neyse bugüne kadar yapmıştır bugünden sonra da yapacaktır...

yeni üye hemen konu açamamalı,daha ilk mesajında konu açabiliyo bu yasaklanmalı

önerileriniz için teşekkürler yönetim olarak değerlendirilir tabi ama yönetim iyi niyetli değil gibi bir ifade çok yanlış Hackhell yönetimi üyeleri için en güzel en yararlısı neyse bugüne kadar yapmıştır bugünden sonra da yapacaktır...

Yanlış okumuşsun. "Yönetimin çok fazla iyi niyetli olmasından kaynaklanıyor" yazmış :goz:

Konudaki fikrimide belirtiym. 100 mesaj bencede iyi olur

sınır olmasın gereksiz post kasmalar iyice artar

Adam 1. postunda sorunlarını anlatıyor sömürücü topluluk cok fazla. bencede çözum bukunması lazım.

50 post atan ben geldim die konu acabilir bence. 3 4 ay sonra hatta 1 1.5 sene sonra tanısma konusu acanlar var. Kalıcı olacak adam o postları yazar surekli hh de devam eder. işine gelmeyen 50 postu yazmadan eyw desin byby=)

Tam okumamışsınız iyi niyetli yazdıdıydım.

Öneriler & Şikayetler , Yeni Üyeler Hadi Sizi Tanıyalım bu iki forum hariç tutulursa 50 mesaj sınırı olmak şartıyla ++++++

yeni üyeler ölsün ozaman.böylemi diyosunuz.

yeni üyeler ölsünmü sorusuna kesinlikle haklı diyorum arkadaşlar yani birisi önem verdiği için gelmiş ! hackhell'e yani birilerinin yardımına hayır demek sınır koymak ne mantık bunu kavrayamadım o zaman davetiye sistemi çıkartılsın daha da zorlaşsın her şey yani burada yardım isteyenlerin ilk adresi hackhell ise ki bende çok hoşlanıyorum cevap verirken böyle sorunlara(ki heavensis ile öyle bir ortamda tanıştık ) yani ilk üyeler derdini dile getiremeicekse SİYASET BÖLÜMLERİNDE açılan konularda hak özgürlükten önce bu forumda özgürlüğe bakılmalı...!!! msn hack vs gibi konularda yardım isteyenlere karşı olalım..yeni üye adam hackhellin ismini bir yerden duymuş bana yardım eden çıkan diye böyle konu açıyorsa nasıl bir yarar sağlarki kendine !! neyse yenilere kısıtlama getirilirse ki bende yeniyim davetiye sistemi çıkartılsın daha sıkı olur forum...birileri sizden yardım istiyorsa bunun sınırı ne olur acaba merak ediyorum ?

ђєάVєηśįś;3105835' Alıntı:
Bencede sınır olması şart girip kendi sitesinin reklamını yapıp kaçan oluyo...

kardeş bu da hackhellin büyüklüğünü göstermez mi sence ,? tabi onunla ilgilenen bir çok arkadaşı görüyorum reklam var gibisinden modlara bırakmadan tepkisini ortaya koyuyor ama yeni birisinin yardım amaçlı konusunda artniyet aranmamalı...

Bence konu açmada mesaj sınırlaması olmasın.

Geri