yeni üyeler gelecek waadeder.

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
slm hackHeLL aiLesi...
bnim önerim diil şikayetim war.:(

anlatayım:
sorunum şu.forumda yeni üyeler yanlış taptıında çok aşırı tepki görüo.bn yaşıorum bunu.bi ka olayda daha gördüm.misal bi arkadaş daha önce de werilen bi programı wermiş;o arkaaşın üstüne o kadar çok gidilio ki......
böle olunca insan ezik duruma düşüo yaf.böle olunca girmek istemiorum şahsen.lütfen bu başlıkta da tartışma çıkmasın.istemiom.
dün başlık açtım;kızlar war küfür-kötü laf yazmayalım dedim.ama yazılıo demedim.kötü niyette yoktu.bin1 tane eleştiri glmiş bana ya!!!!bu başlıkta da aynısını yapmayın.:(

tabiki hata yapan uyarılcak ama canından bezdirilio ya..bn uyarmayın demiom ama bezdiRmeyin.

dediklerinde sende haklısın bizde haklıyız tabiki bazı durumlarda sinirli olabilir insan bu yüzden ne kadar da olsa bunları yansıtmamaya çalışıyoruz ama 45000 kişiyle uğraşmak tabiki kolay olmuyo bu yüzden diyeceğim ben yeterince kibar bi şekilde uyarılalar yapıyorum herkesinde böle yapması tabiki güzel olur herkes hata yapabilir Özellikle Yeni Üye olan arkadaşlar aşağılayıcı laflar veya dediğin gibi ezici laflar kulllanmamalıyız bu konuda hak veriyorum ....

arkadaşım boş konu açarsan araştırmadan açarsan uyarılacak gerekirse laf yiiceksin tabi bunlara alışıcaksın biz alıştık sende alışıcaksın

XY_SCORPION' Alıntı:
arkadaşım boş konu açarsan araştırmadan açarsan uyarılacak gerekirse laf yiiceksin tabi bunlara alışıcaksın biz alıştık sende alışıcaksın

doStum biz alıştık diosun.herkes alışmak zorunda diil.bn hackhelli sewiorum ama herkes alışmaz.ndn nickinin altında yeni üye yazanı eziyolar da,meraklı veya kıdemli yazanı ezmeyip esprili bi dille uyarıolar_?herkes esprili uyarılsın tatlı bi ortamda paylaşalım.tartışmalar olmasın ki diğer forumlardan daha çok farkımız olsun:)D zaten baya bi farklıyız,süpRiZ:D )

Bu Konuda hem haklısın hem haksızsın......:)
eskide olsa yenide olsa herhangi bir konu vermeden önce forumda gerekli araştırmayı yapmak zorunda. yapmadığı taktirde verildi diye bir söz yer ve konusu kitlenip geri dönüşüme gider bu eski üye olsun yeni olsun farketmez.....
tüm mod arkadaşlar kibar bir dille uyarmaya çalışıyolardır....
Ama haklısın her ne olsursa olsun yeni üyelere kırıcı zözler sarfetmemeliyiz...

Tüm mod arkadaşlar bu Uyarını dikkate alıcaktır emin ol.......

hackhelli gerçekten seviorsan canın nie girmek istemesin artı bu konunuda çok gereksiz buluprum zaten aldığın tepkinin haddi hesabı yok ve bence haklı bi tepki
eğer sende senin tabirinle yazıım ezik gezmek istemiorsan paylaşımlarınla kendini göster sivrilme paylaşım yap emin ol herşey tersine döner ama böle bi konu çarak yine sivriliorsun

konu meselesine gelince arama butonunu boşuna koymamışlar dimi?hemen tek bi ad yazıp aratıolar sora verilmemiş oluor öle deil işte o biraz daa ayrıntılı arama yapılsa sorun kalmaz. . .

arkadaşım açık konuşucam sözüm meclisten dışarı eğer girmek istemeen varsan burda kimseyi mecburi tutmuyoruz bide alışmak zorundasın hem ben ezildiğimi hatırlamıyorum yani ne alakası var yabancı merakle yada moderatör burda herkes aynıs seviyede kimsenin kimseden farkı yok eğer hata yapıyorsansa uyarılmak zorundasın bunu ben yapmasam öbürüy yapar öübürü yapmasa diğeri yapar bi yerde biri yapar

bende bu konuda rahatsızım biri bi uyarı yapıyor

diğerleride sadece mesaj yazmak olsun die mesaj yazıyor biri uyarmış işte kim uyarırsa uyarsın mod smod yada yeni üye ondan sonrakine laf düşmez eksik bişi yoksa

takılın işte cici cici qashmayın..; )

abi uzatmaya gerek yok bence arkadaşım sen yinede iyi düşün haksız olduunu anlıcaksın hem burda milleti ezmek gibi bi amacımız olsa bu durumda olmazdık heralde dimi?

Güzel tespit..Ben de katılıyorum..Ama yeni üyeler de araştırmadan konu açıyorlar o da pek sağlıklı olmuyor..Yine de uyarılacaksa yönetici de yeni üye de aynı şekilde uyarılması gerekiyor..

ya neden ben hiç rastlamıyom ki böyle şeylere . bazen rastlıyorum ona da açıklama yapıyorum arama butonu var ama yenisin hoşgeldin diye . hiç rastlamadım valla :)

Bırde su yonunden baqsaq Senın arz ve taleblerıne..MeseLa sen konu acıorsun..(Misal)verılmıs 4-5 konu acıyorsun ..bunları acmadan 1 kere olsun 5 dakıkanı ayırıp arasan daha gusel olmazzmı.Gunde bı suru konu acılıyor uye olarakda sızın bunları yerıne getırmenız daha gusel olmazmı?Hem ıkı tarafta mutLu olur

Bırde Rıcam eger Mod arkadaslarımız oraya verıLdı dıe yazmıssa , sırf mesaj olsun Dıe daha once verıLdı gıbı mesajlar yazmayın..

SayGılar

valla hocam benim hiç başıma gelmedi böyle bi olay kaç sefer konum kapatıldı :D ama hiç bir seferinde bir ezilme falan görmedim ya sana denk gelmiş yada bana hiç denk gelmemiş HH nin her foruma benzemeyen yanları olduğu için buradayım ve mutluyum....

iyi forumlar

bende hıc karsılasmadım. ama olmuş olabilir tabi :lol:

ay kızdılarmı sana....doğrusunu söylemek gerekirse oluyor bazen ama..bunlar yapıcı oluyor...en azından benim gördüklerim...fazla ileriye gitme olmuyor...zaten öyle birşey olsa 45.000 üyesi olmaz bu sitenin millet çeker gider..

Geri