Yemin Bozuldu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes +1 vermıs benden +1mılyon hehe olcan olcan ıcıme doguyor bende çöp kutusuna olcam hehe yenı servera gecmısız ya allahımmmmmmmmmm

su anda 2 mod aktif olarak görevde. baska moda ıhtıyac yok sanırım.-1

bölüm modları herzaman online olamıyorlar diye bir durum yok ben site açıldığı sürece onlineım ama yanlış anlama paylaşımların çok iyi eğer bycaptain kendi bolumune fazla vakit ayıramıyorsa ve ps deki gorevinden ayrılmak isterse neden olmasın derim...yani bycaptain ne der ona bakmak lazım...

magneta' Alıntı:
bölüm modları herzaman online olamıyorlar diye bir durum yok ben site açıldığı sürece onlineım ama yanlış anlama paylaşımların çok iyi eğer bycaptain kendi bolumune fazla vakit ayıramıyorsa ve ps deki gorevinden ayrılmak isterse neden olmasın derim...yani bycaptain ne der ona bakmak lazım...

Ala ala sen ayrıl lem adama bak :)

Ps bölümüne 1 mod bile fazla diye düşünüyorum... Sorunlarım wardı hallettim ve sürekli online olmaya çalışıcam artık... Saygılar...

yorum yok 2 mod aktif denilio şansı çok az ama sevdiğim birisi karasızım karar yönetimin

bence arkadaşın paylaşimları çok güzel bencede olması için bı sorun yok ama ıhtıyaç yok dıyolara modlar ama benden yınde de destek +1

By CaPTaiN' Alıntı:
Ala ala sen ayrıl lem adama bak :)

Ps bölümüne 1 mod bile fazla diye düşünüyorum... Sorunlarım wardı hallettim ve sürekli online olmaya çalışıcam artık... Saygılar...

p3simist bolum modları online olamıyo diye mesaj yazmış ben soyledim gerekçemi sende soyle diye mesaj attım ayrıl deme filan olayı yok!!!

sende buradaysan sorunda yok!!!

benden +1 çok gusel paylaşımların war ;)

yahu bu adam her tarafta aday oluyor modluğa :D

pesimist gerçekden ps de iyisin ama bi bölüme bence 4 tane mod a gerek yok şimdilik sanırım

diceksin biri online olamıyo 3 mod a da gerek eğer olursa tabiki akla gelen isimsin...

5mD5' Alıntı:
yahu bu adam her tarafta aday oluyor modluğa :D

1)adam deme p3simist de sevınırım :)
2)yorum yap .. +1 se söle -1se söle
3)yorum yapnız lütfen :)

Herkese teşekkürler :)

bencede olsun arkadaş çok emek harcıya bence hak edıyoo ben + 1 vermiştım zaten

Harpy_Queen 1 kere yorum yapıp + demıssın. 2. yi neden yazıyorsun anlamış değilim. mesajını sıldım bır daha olmaması dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri