Yemin Bozuldu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o bölümdeki paylaşımların süper bence + kardeş 3 mod olsa bile genede sen ol

söz yönetımın demek düşüyo banada. 3 mod varmıs zaten ama ii paylasımlarında var.
hmm +1 diyelim topu yönetime atalım :p

Saol jackal... bir bolumde 3 mod varsa bu oraya zor mod olacagın anlamına gelmez bolumdeki arkadaslar gorevlerini yapmıyor kanısına varılırsa gorevden alınırlar ve yerine seni atarlar.. ismin cekici geldi :) sago k :cool: ayrıca o bolumle pek alakam yok ama diğer bolumlerdeki aktifligini gordum.. bence yonetim tartısır mod geregi var ise o bolume assistan olarak şimdilik +1 :)

yargılamak bana düşmez ama 3 kişiden 1 tanesini görebiliyorum ben.
cokda önemli bölümlerden biri bana göre, olmalısın.

3 mod onemlı deıl onemlı olan yapılan paylasımlar ve modların o bolumle ne kadar ılgılendıklerı kendıne ınannıyosan Olabılır ama Son söz yönetimde

Yonetım sana zamanı gelınce cevabı verır...

Evet Söz Yönetimde..Arkadaşlar yorumladılar..Herkese teşekkürler...İyi forumlamalar ...

Evet yönetimi bekliyorum bi yandan sabırsızlıkla

herkese teşekkürler

Bı gunde 2 tane mesaj atılmaz

PcHacker' Alıntı:
Yonetım sana zamanı gelınce cevabı verır...

Bı gunde 2 tane mesaj atılmaz

yapılan yorumlara Düshünceli olupda Cvp wermish arqadash ! we günde qach msj yasılrmısh ya amma polemi insanlarsınıs herqes qafasına göre yorum yapılıo bıraqnda qarar werilince duyrulur ne die bu qadr sayfalarca irdeliosn us qi! ?
ne yani amach ne ? sewrsin sewmessn sewen desteq werir sewmeyen - der biter lanse etmenin anlamı ne ?

Burda modLuk ıcın basvuru yapılır..Ve oturup beklenılır..Yonetım zamanı gelınce cevaBı veRıR...

Umarım anlamıssınDIr..

eğer konu düşmüşse yada kimse yorumunu yapmamışsa yazmış olabilir..sanıyorum yazdı herkes sayfa 5 olmuş.....söz yönetimde yazmak banada anlamsız geliyor bunu yazacağına bir yöneticiye pm at .. onlar meşgul oluyorlar bazen.. görmeyeb,ilirler sen bunu yazdıkçada görülmeyecektir pm en akıllsıdır...

gelelim asis modluğa...

çalışıyorsun uzun zamandır ilgin göz ardı edilemez...3 mod olması tabiki - bir yön ama seninde hakkını alman gerekiyor... sonuçta +1907

hakkında hayırlısı...

PcHacker' Alıntı:
Burda modLuk ıcın basvuru yapılır..Ve oturup beklenılır..Yonetım zamanı gelınce cevaBı veRıR...

Umarım anlamıssınDIr..

:D Anlatıcaq qdar tecrubelisin yani :D ei baqalm ole olsn polemie meraq lı olma bu qadr!!
emin ol HH i senden ii tanrm..!!
arqadash düshnceli olmush cvp wermish günde qach msj atacaına sen qarar weremessn!!

Sorun olrsa burda deil pm de gel Msnde Gel usatma!

Ya şimdi diceksiniz ne 2de 1 yönetimi çağırıyon die ama pm attım .. dün hepsine hatta solarizin pm sınırı dolmuş .. pm atmak için eski msjları silmesi gerekio filan yazıodu.. :)

Neyse söz yönetimde!!!

bencede yonetım kararını vermesı lazım arkadaşin için ben herzaman destekçınım kardeş paylaşimların yeter onemlı olan 3 mod dııl paylaşimlarınn

p3simist qonuyu usattıının farqındamısın? Emin ol yonetim görüo seni.. :s Yani 2 de bir gündeme getrmeq senin achndan daha sağlıqsıs die düshünüorum..
tmm + weya - bishe demiorm ama 2 de bir bu tip sheyler - ye düshürüo Bence yonetim saten seni mod yapma gerei duyduunda we samanı geldiinde cvp wereceqdir cvp wermiosa Bu Duymadıı anlamına gelmes demeqqi daha pishmeni istiolar.. Gelipde s0ylemeq yerine senin qendin anlaman ichn cvp werilmeye bilir emin ol bu daha hayrlı en asndan dialog a gereq qalmadan gerei yapılacaqdır.. sanrm sabrsıssın..

stanger7bj.gif

+1 kardeş :)

valla yazılanları okumadım bıle sadece ilk msj'ı okudum sözü geçen bölümdeki yönetici sayıları + bölümün yoğunluğuna baktıgımızda gereksız olucaktır 4 uncu bır yonetıcının atanması. Bolume 3 yonetıcı suan ıcın yeterlı.

son sözü yine dark söylemiş herzamanki gibi.

konu kapandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri