:: Yazılacak yazılara hareket vererek Döndürme ::ßy TheMetaor

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Evet Ps Severler buna dikkat edin Kolay ama dikkat isteyen bişi
Transpalet bir çalısma Acın üstüne yazınızı Yazın Ve yazdınız layerden 9 tane Kopyalayın
9iy2v4.jpg

Şimdi Orjinal Yazdıgınız layer dursun onu ellemeyin Cop1 için Başlıyoruz
Filter>Disort>Twirl Diyoruz Angle Degerini 100 Olrak giriyoruz
73o2n5.jpg

Ve 8 numaralı copy e kadar Gidiyoruz Böle 100 200 300 400 .... 800 degerini Girince 9.Copy i Ellemiyoruz Sanırım Anlasıldı Şimdi İmage Ready Gidiyoruz oarada haraket verices
9 Tane Frame Cıkartıyoruz ve Resimdeki gibi En Alt Siyah Katman Ve Copy 8 seçili degerleri görünmez 1.Framede Bunu Uyguluyoruz .2.Framede Copy 8 i gözü kaldırıp 7 e basıyoruz ve Siyah katman Seçili Oluyor Bunu İlk yazı katmanına kadr böle uyguluyoruz Resimdeki gibi
5u2wck.jpg

İŞTE Sonuç HH ailesi Bunu Tek Tek Avatarlarınıza yapabilirsiniz tabi hayal gücünüz geliştirebilirsiniz .Saygılar.Bugünlük Bu kadar Ders yeter :D Teşekkürleriniz bekliyorum hade bakalım

1z5qjbd.gif

supersın kanka ellerıne sağlık

Yaf Bişi Sorcam .Ben Acemiyim DAha .Yardımcı Olursanız Sevinirm.Bu İmageready de 9 tane frame Çıkartamamdım.Onu Nasıl Yapıcam.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Şimdiden Çok Teşekkürler.

sonradan aynı işlemi devam ettirmesseniz birden başa döner ama ettirerek sonuna kadar başa doğru tamamlarsanız şöyle olur

benfireyj6.gif

brudfe fire benim diğer bir üyeliğim onun yerine by death diye oldu m bunu bewn yaptım yani

arkadaslar frame cıkardım arka planı sıyah yapamadım ve hareket etmıo nasıl olcak

Dediklerimde bi yanlıslık Yapıyosun Dikkat ederek Bastan basla Cok Acık anlattım.

Oky Yaptım Saolasın Hersey ıcın Emegıne Saglık Ama Arka Planı Sıyah Yapamıom Ben Nerde Nasıl Yapcam Bırde Senın Avatardakı Gıbı Nasıl Yapabılırm Renklı Olarak

abi photoshop bambaska birsey anlatilmaz yasanir senin gibi profosyoneller sadece aklislanir:clap:clap:clap:clap

Geri