yazılım sahteciligi kurbanı olabilirsiniz uyarisi hakkında

belaggio82

New member
Reaction score
0
arkadaslar
bir halt ettim orjinal olmayan xp mi guncellestirdim sonra alttaki uyari yazısı geliyor
bu yazıdan nasıl kurtulurum
bilen varsa saygılar
6yx29dv.jpg

xp yi orjinal yapmayı dene sitede orjinal yapma mevcuttu heralde bir bak istersen...

update yapmayacaktım
icq6 kuramadım işletim sistemi uyumsuzlugu var diyor diye yaptım

artık format yolu gözüktü.

1.5-2 saatimiz gidecek yarın artık

saolun ilgilendiginiz icin iyi geceler.

buu sorunun çok basit bir çözümü var sistem geri yüklemeyi update yaptığın tarihten öncesine yap tamamdır işin.

.:CHECHEN arkadaşın verdigi linkteki legal xp patch i dene düzelecek ;) format atmaya falan gerek yok (yalnız bi hatırlatma işletim sitemim home edition ise bunun içinde formda mevcut yama olacak bi arat ;)) belki yukardaki işe yaramaya bilr o xp profesyonal edition içindir

legal xp denen program düzeltiyor.. ben denedim oldu.. ancak yasal durumu nedir bende bilmiyorum

arkadaşlar ben bu yukardaki linki denedim ama winzip te hata veriyo açılmıyo.''is not a valid RAR file'' diye bi hata alıyorum ve dosyayı açamıyorum.bilgi olan varmı acaba

aynısı bendede var :D şimdilik zararı yok dursun format gerekirse cekerim

legal xp denen program düzeltiyor.. ben denedim oldu.. ancak yasal durumu nedir bende bilmiyorum

Yasal değil bundan emin olabilirsin :goz: ama işe yarıyor. Sürakli uyarı vermesi çok sıkıcı benim de başıma gelmişti sistem geri yükleme yapmıştım düzelmişti.. Güncellemeleri secerek alırsanız tekrar aynı sorunla karsılaşmazsınız.

Arkadaşlar Bu Xp Orjinalleştirme çabalarım Sonuç Vermiyor. Yapıyorum Ama Key Değişmiyor. Neden Olabilir Acaba Ilk Yüklediğim Keyden Olabilirmi

bendede aynı sorun var indirdim CHECHEN arkadaşın verdiğini umarım düzelir.tşkrler

Geri