yazılım atma

mh4615

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? Yazılım atmak nasıl oluyor.next ye 2000 fta uydum var.İlk kez yapacagım.Ara kablosunu aldım ama.Yazılım atarken bir de merak ettiğim uydunun açık olması yeterli mi yoksa canak antenden gelen kablo takılı olmak zorundamı.Bi sorumda çift çanağım var biri hotbirt e çevrili ama hiç bi güzel kanal yok.Hangi uyduya çevirmemi tavsiye edersiniz.Şöyle şifreleri kırılabilen güzel bi uydu yok mu.Şimdiden cevap yazan arkadaslara tsk ler

Arkadaslar bana yardımcı olabilcek kimse yok galiba.Neyse yinede tşk ler

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? Yazılım atmak nasıl oluyor.next ye 2000 fta uydum var.İlk kez yapacagım.Ara kablosunu aldım ama.Yazılım atarken bir de merak ettiğim uydunun açık olması yeterli mi yoksa canak antenden gelen kablo takılı olmak zorundamı.Bi sorumda çift çanağım var biri hotbirt e çevrili ama hiç bi güzel kanal yok.Hangi uyduya çevirmemi tavsiye edersiniz.Şöyle şifreleri kırılabilen güzel bi uydu yok mu.Şimdiden cevap yazan arkadaslara tsk ler

selam yazılım atma ısı bıraz profosyonellık ıster onun ıcın kımse yazmamıstır uygun yazılımı bulucan kuplarla yuklucen rs 232 kabloylafalan falan cok cesıtlı sıte var su an emu ve yazılım yok gıbı pek cıkmıyo 53 derece twın paylasımlılar calısıyo gıbı uydu,ların ayarlanmıs yaklasık 20 tane ,den fazla uydu var raskele bulamassın spectrum veya satlogla ayarlanır hep,sının derecesı ve yonu var tabı elenbı ayarları,da bu ısler,de pek mereak gecmez derın bılgıde gerekıyo bır tarafı cozen obur yanı cozmez 79 ,dan bu yana ugrasıyoruz bu ısler,le sen seyredı,cen kanalları tespıt et modul kartını al pasa pasa seyret bu ısler amator ısı degıl tamamen parasal ısler bunlara yetısemessın ama oynucam hepsını bozucam sonrada tamırcı carıcam dıyorsan sozum yok abı tavsıyesını dınle ıstersen bak koskoca sıtelerde sana bır kısı bıle cevap verememıs hadı kolay gelsın selamlar

Geri