yazıklar olsun ttnet

lonpofiely

Banned
Reaction score
0
gecem ay ttnetin 1024/256 sınırsız adsl hizmetine abone oldum fiyat listesinde 49m yazıyordu sitesinde bu ucrete katma deger vergisi ve ozel iletişim vergiside dahil diyordu bu ay bana ilk gelen fatura 109,40 ylt olarak geldi şaskınlık içerisindenyim acıkcası hemen sitesine faturayla ilgili bir şikayetde bulundum ama henuz cevap gelmedi sizce bu durum normal biruygulamamı fatura ayrıntısında katma deger matragı 81,97 olakak gorunuyor bunun hakkında bilgisi olan varmı

hocam daha dün başka bir arkadaş bu başlıkla konu açmıştı.siz 24 ay taahhütlü almamışsınız.24 aylık almayanlara ilk ay 109 lira geliyormuş ve 60 lira açtırma ücretiymiş galiba..sizin gibi kullanan başka birisi söylemişti bunu.geçmiş olsun artık

Geçmiş olsun sorunun yeri burası değil ama ,işallah bilen bir arkadaş sana cevap yazar.

Onu Bilmem Ama Sınırsız 49 Ytllik TTnet Kullanıcısıyım Ayda 49 Ytl Gelmesi Gerekirken 52 Ytl Geliyo Nedeni İse Gecikme Bedeli ? Fatura 1'inde Çıkıyo Elime 15inde Ulaşıyo O Zamana Kadarda Gecikme Bedeli Yükleniyo Üstüne Bu Ay İlk Ay Öyle Gelebilir Yinede Sor Bende Öle Bişi Olmadı ama Bundan Sonrada 49 Bekleme 52 Ytl Gelir Her Ayın 1inde Yatırırsan Belki 49 Ytldir Ama Faturayı Beklersen İşin Yaş ..

Ayrıca Konun Yanlış Yerde

24 ay taahhutlu üye olmadıysan gelir...

geçmiş olsun.

bu şikayeti edenlerin sayısı gittikçe artıyor.

24 aylık taahütname imzalamadıysan

30 ytl bağlantı ücreti var.

muhtemelen ay ortasında bağlanttığın için ilk fatura 1.5 aylıktır. yani 75 ytl falan

toplamda 105 falan yapıyor.

gelen fatura doğru yani.

kardes hackhellde boy boy yazıyor ttnete oram girsin buram girsin tiye bi hackhelli olarak gidip o alınırmı
birnet quiknet en babası kablo net varken ben olsam hemen iptal ederim dandirik bi sirket sadece sömürü ben kablo net ve birinet kullanıyorum hackhell tavsiyesiyle suppperrrrr ikiside

Geri