Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk tarihini iyi bilen türkiyede 1 tane bayan bulamazsınız. Videoda erkeklere sorulmuş ama inanın bayanların tarih ilie uzaktan yakından hiç alakaları yok. üniversiteli kızlar zaten cahil. paparazzi programlarını, yabancı sanatçıların şarkılarını ezbere biliyorlar. ellerinde cep telefonu bu dünyada beyhude yaşıyorlar
paylasım c0k ıı ve yerınde olmus ama bole vıdeoları gordukce ulkemın boyle ınsanları barındırdıgına ınanamıorum... Atamız bize bu vatana bunlar için mi emanet etti... ÇAnakkalede o kadar sehidimiz sırf sızın bugunlerı yaşamanız için canlarını feda etti,Sizler ise KimLe savaştıgımızı bıle bılmıyorsunuz... Ve şavaştıgımız ulkeyı bıle bılmeıp bide üstüne üstluk hala bu topraklarda yasıosunuz ya asıl sıze helal olsun
allahım bunlar nereli yaaaaa başta şıkları yanlış sölüo spiker onlarda arkasından gidiooo yaaaa hiç kimsede ingilizlerle savaştık şıklar yanlış demiooo üzüntü werici yazıklar olsun
anzakları japon askeride yaptılar ya daa ne diim..ordaki kro bide her zamanki halim dio."bu vatana canımız feda yine olsa yine savaşırız." dien adama baq ya Kenan Evren miş yok daa neler..yazık ya o kadar belgesel yayınlanıo 18 MART ta her kanalda bırak okumayı bi tw demi izlemiosun ne denir bilmem ki...
bu konuya bi açıklama getireyim arkadaşlar
şehrin neresi olduğunu yazmadan önce bilmelisiniz ki videodaki kişiler tamamen mal olanlardır.
şehir kayseri dir bende kayseriliyim.o tv kanalında çalışan arkadaşlarım vardı bi dünya telefondan sonra buldum sordum en malları seçip koymuşlar.İbret olsun diye
bide bana verecekler bu mal vatandaşları götürecem eceabata anzak koyunda eşek sudan gelene kadar dövecem yok ben yorulurumda mal bitmez diye korkuyom...
Kendi tarihini bilmeyen angutlar amerikayla rusyanın düşman olduğunu bildiler hayret bunlar yaşadığı ülkenin Türkiye olduğunu bile bilmiyorlardır heralde sizden bu ülkeye ne hayır gelir be Ya sev Ya Terket