Yazıcıoğlu'nun dikkat çekici sözleri___

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Yazıcıoğlu'nun dikkat çekici sözleri

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu: 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz

Kahramanmaraş'tan Yozgat'a geçerken helikopteri düşen ve halen kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 20 Mart Cuma günü Ordu'nun Güzelyurt beldesindeki mitinginde yaptığı konuşmalarda dikkat çekici konulara değindiği belirlendi.

Türkiye'de temiz siyaset yaptıklarını, dürüstlük adına siyaset yaptıklarını belirten Yazıcıoğlu, "Ben temiz el ödülü almış bir kardeşinizim. Bu yolsuzluğa bulaşmamış el demek. Temiz siyasetçi dürüst ödülü almışım. Ömrüm çile ile geçmiş, cezaevlerinde kalmışım hiç ceza almamışım, hücrelerde kalmışım hiç ceza almamışım. Ben kaderime küsmemişim ben devlete küsmemişim. İnandım, inandımsa yaparım. Bedeli ne ise katlanırım demişim. Bu kadar yıldan sonra 55 yaşına gelmişim. Şimdi bu mücadeleyi daha sürdüreceğiz millet adına. 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz. Böyle bir hayat için fırıldak olmaya değmez. Ben fırıldaklık istemem." diyor.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, durumu iyi gördüğünü belirterek, seçimlerden sonra teşekkür için gelmek istediğini sözlerine ekliyor. (CİHAN)

http://www.habervaktim.com/haber/64799/yazicioglunun_dikkat_cekici_sozleri.html

erdala katılıyorum...siyasetden rant beklentisi olmayan bir adam...öyle bir derdi olsa girerdi mhp den siyasete istediğinide alırdı...Gerçekten kıymeti gidince anlasılacak birisi...Şahsen kendisine hiç oy vermedim,siyasi görüş olarak çok sağlam biridir ama profil olara tutturamamıştı...Bilmiyorum bendeki öyle bir duygu oldu ki sanki evimin içinden biri gitti...Allah rahmet eylesin vefat ettiyse...İnşallah yaşıyordur çok zor bir ihtimal ama...ama...ama...

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inş.

Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..

(Muhsin YAZICIOĞLU)

Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun..

çıkıp gelecekmiş gibisin,her neredeysen ,eksikliğin düşütü şimdiden yüreklere..seni anlamayan yüreklerde bile gam keder,,,

Geri