Yazıcıoğlu'ndan idam çıkışı

sonuncu açılan konuya yorum yazarak kendi düşünceni söylemişsin. Seninle aynı görüşte olmayanları sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Hiç alakası yokken konuyu açan kişiye BBP reklamı yapmakla suçlamışsın. Konuyu açan kişi forum içinde tarafsız ve hangi parti olursa olsun ayırmadan konusunu açan biri.. Konuyu açmış ve yorum yapmamış sonradan..

yeterince olgun olsan kendi fikrini söylersin, dayatmaya çalışmazsın. 2 li tartışmanızı görenler konuya yorum yapmak yerine sizin tartışmanıza yorum yapıyor doğal olarak onlarda tartışmaya giriyor. Bi siyasi parti liderine [hangi parti olursa olsun] katil diyorsun. Bu ülkede yargı var. Git dava aç. Bu kıvılcımları başlatmak ceza gerektirir forumda. Kendinizi yeterince ifade etmişsiniz bırakın yorum yapmayanlar yapsın.

sonuncu' Alıntı:
benim kanımca muhsin yazcıoglunu savunan en az onun kadar katildir.milliyetçiliği kafatascı yapan bn deilim.milliyetci vardır milliyetçi vardır.milliyetçiliği kullanıp milleti sömuren insanlara ben kafatasçı derim.islam&şeriat da aynı şekilde.sömürme meselesi.ben burda hiçbir parti liderini sawunmuyorum.onların gecmıste yaptıklarını sorguluyorum.kendi oy verdiğim parti liderinin de sütten çıkma ak kaşık oldugunu sawundugumu gördun mu hiç?siz yolumuza biz yolumuza derken de ne anlatmak istediğini anlayamadım.benim yolum bu ülkeyi her türlü dış saldırılara karşı korumak.vvatanımı müdafaa etmek ona kastedenlerin önünde durmak.senin yolun ne?

KatiLLikten bahsetmişsin.. KatiLLik iLe uğrunda öLünecek davaya nefer oLmak ayrı şeydir.. İşte bunun en açık örneğini Türk Dünyasının son başbuğu rahmetLi Alparslan Türkeş vefaatından önce son gücüyLe Çapraz Ateş programında pkk Lı köpekLerin aşıkLarı siyasaLLaşmış vampirLere nasıL bir cevap vermiş buyurun beraber okuyaLım..
Türkiyeyi parçaLamaya karar verdiniz demektir..
Türkiyeyi parçaLatmayacağız..
Buna kararLıyız.. Bunu iyi anLayın..
Kan dökmek gerekirse Vatan´ımızın bütünLüğü için kan da dökeriz
DevLetimizi ayakta tutmak için canımızı da feda ederiz..
Bundan haberiniz oLsun..YanLış yoLdasınız..Kendinizi düzeLtin..
Eğer o yoLda devam edecekseniz diyor T.B.M.M. ´ni terkedin..

Şimdi sen kendince yoLdan bahsetmişsin.. YoLun ne demişsin..
YoLun adı Nizam-ı Alem İlay-ı Kelimetullah yani yoLun adı Hakk´tır..
Türkiye Sevdamızdır ve sevdamız için rahmetLi tüm cengaverLerine Vatanın bütünLüğünü korumak için devLeti ayakta tutmak için kanımızı canımızı feda etmeyi vasiyet bıraktı.. Sen bu yoLa baş koyana katiL diyorsan.. MiLLi bütünLüğümüzü bozmaya çaLışanLara karşı direnmeye cinayet diyorsan.. Çok insansever gördüm seni..

BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN...

Geri